Az 53 éves Keleti Andrea bikinis fotója a nyaralásról: nagyon bomba a kommentelők szerint

Keleti Andrea egy fekete, pánt nélküli bikiniben ment strandolni a nyaralása első napján. Mutatjuk, hogy festett benne.

keleti-andrea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea tegnap, március 20-án hétfőn tudatta a követőivel Instagram-sztori formájában, hogy férjével nyaralni indultak. 

Először a repülőn készült képeket mutatta meg, a következő vágókép pedig már egy egzotikus tájon készült, a medence mellett a koktélját fotózta le. A pontos úti céljukat ugyan nem árulta el, az egyértelmű, meleg éghajlatot választottak a kikapcsolódásra.

Keleti Andrea bikiniben

Délután már egy nyaralós poszttal jelentkezett az Instán. Bikiniben, strandolás közben készült róla ez a szexi kép:

Az 53 éves táncművész egy fekete, pánt nélküli darabban merült el a habokban. A kezében egy szalmakalapot fogott, arcát és szemét pedig trendi napszemüveggel védte. Mivel a víz a derekáig sem ért fel, a felvételen jól kivehető, fantasztikusan néz ki, alakját a kommentelők sem hagyták szó nélkül.

Akadt, aki csak annyit írt rá, hogy "wow”, másoknak a nagyon bomba és a brutál csini jelzők jutottak az eszébe. 

A kirobbanó formát nem csak a jó genetikának köszönheti: rengeteget mozog, illetve az étkezésre is odafigyel. Az elmúlt években látványos átalakuláson ment át, két ruhaméretet fogyott egy gyógynövény-receptúra segítségével, a súlyát - szemmel láthatóan - azóta is tartja.

Olvass a Keleti Andrea és férje közti korkülönbségről!

Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán 1996-ban mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatuk hajnalán voltak, akik a köztük lévő nagy korkülönbség miatt nem hittek abban, hogy tartósan együtt maradnak.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük