Keleti Andreát eleinte zavarta a korkülönbség - Feleslegesen aggódott, 26 éve boldogok a férjével
Keleti Andrea és férje között tíz év a korkülönbség, de ez már egyáltalán nem zavarja őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán 1996-ban, 26 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatuk hajnalán voltak, akik a köztük lévő nagy korkülönbség miatt nem hittek abban, hogy tartósan együtt maradnak.

Az elején a táncos is feszélyezve érezte magát attól, hogy tíz évvel idősebb kedvesénél. Ám végül bebizonyosodott, hogy teljesen felesleges volt az aggodalma, hiszen nem is alkothatnának harmonikusabb párt.

Keleti Andreát zavarta a korkülönbség

- Az első fél vagy negyedévben egy kicsit feszélyezve éreztük magunkat. Aztán összeházasodtunk, kiderült, hogy senkit nem zavar ez az egész - mesélte a Tények Plusz riportjában.

keleti-andrea
Fotó: TV2 Tények Plusz

Én örök fiatal vagyok, ő meg érett férfi már nagyon fiatal kora óta, úgyhogy végül egykorúak lettünk.

Az 52 éves sztár táncpedagógus-diplomával a zsebében váltotta valóra legnagyobb álmát: tánciskolát nyitott. A házasságát is ennek köszönheti, ugyanis párja egykor a tanítványa volt. Végül nem csak a szerelemben kerültek egy hullámhosszra, a parketten is összeillő párosnak bizonyultak. Együtt ötször lettek magyar bajnokok profi kategóriában.

keleti-andrea-és-férje
Fotó: TV2 Mokka

A versenyzést végül a családalapítás miatt hagyták abba, a vörös szépség két gyermekkel ajándékozta meg kedvesét. Lányuk, Viki 2001-ben született, míg fiuk, Máté 2005-ben jött a világra.

Számos műsorban bebizonyították, hogy egymás mellett bármit kibírnak. 2016-ban megnyerték a Drágám, add az életed! című vetélkedőt, de a két évvel későbbi A legbátrabb párosban is számot adtak arról, hogy milyen jól kiegészítik egymást.

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lélegzetelállító szépség Ernyey Béla felesége, Dóra, akivel 2021 májusában ünnepelték kapcsolatuk 13. évfordulóját.

Ezt is szeretjük