Kefir titokban megnősült: Mariann meseszép volt, mint egy hercegnő
Kefir 2010-ben ismerte meg Mihalyi Mariannt, akit augusztus végén feleségül vett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kecskés Tibor, vagyis Kefir felségül vette gyönyörű szerelmét. Tavaly augusztusban érett meg benne az elhatározás, akkor kezdett el jegygyűrűket keresgélni, majd 2020. május elsején eljegyezte Mihalyi Mariannt. 

Az esküvővel sem vártak sokat, augusztus 31-én kimondták a boldogító igent, a nagy napjukat pedig egyedül a Fókusz követhette nyomon.

Kefir esküvője

Az énekes és Mariann 2010-ben, az iWiW-en ismerkedtek meg, 2013 óta alkotnak egy párt. Eleinte sokat veszekedtek, nem sokan jósoltak nekik nagy jövőt, a hét évük alatt voltak mélypontjaik, de végül az idő őket igazolta. 

kefir-eskuvo3

Mihalyi Mariann, aki 2011-ben bejutott A szépségkirálynő című műsor döntőjébe, gyönyörű menyasszony volt, a templomi és a szabadtéri ceremónián úgy nézett ki hófehér, uszályos ruhájában, mint egy hercegnő. Később, a lakodalomban már fátyol nélkül, egy egyszerűbb szabású menyasszonyi kreációt viselt, amit a menyecsketánchoz egy rövid, népi hímzéses ruhára cserélt. 

mihalyi-mariann
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A lagziban Nyári Károly és lányai, Edit és Aliz, valamint Kis Grófo is fellépett, Kefir pedig előadott egy, az apósa születésnapjára, általa írt mulatós számot. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész azt mesélte a Fókusznak, hogy egy percet sem izgult, míg Mariann annyira aggódott, hogy minden tökéletes legyen, hogy a Bazilikában sem mert másra nézni, mint a püspökre, a lagziban enni, inni sem bírt, csak a pezsgőkoccintáskor fogyasztott alkoholt. 

kefir-eskuvo

Azt tervezi, hogy amikor az egyik évfordulójukon újra esküt tesznek, nem tartanak nagy lagzit, ami ennyire sok szervezést igényel. Helyette elutaznak két-három barátjukkal például a Maldív-szigetekre, és az idilli, nyugodt környezetben sokat pihennek. 

kefir-eskuvo2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A negyvenéves sztár és újdonsült felesége rövid időn belül szeretnének családot alapítani. Kefir szerint addig nem állnak meg, amíg fiuk és lányuk is lesz. 

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A Barátok közt színésznője és a köztévé sportriportere nyolcvanfős násznép előtt, a szabad ég alatt, egy tölgyfa tövében mondta ki a boldogító igent, majd ünnepelt a násznéppel.

Ezt is szeretjük