Kautzky Armand 22 év után különvált feleségétől: hónapok óta nem élnek egy fedél alatt
Kautzky Armand és felesége 22 év házasság után költöztek külön.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kautzky Armand és felesége 22 év után különköltöztek, hónapok óta nem élnek együtt a közös családi otthonukban. 

Az, hogy a Jászai Mari-díjas színész és Szemők Adrienn házassága válságba került, Solymár lakóinak hamar feltűnt, de az 57 éves sztár a részetekről csak most szólalt meg.

Kautzky Armand válása

- A hír igaz: hónapok óta külön élünk a feleségemmel - vallotta be a Story magazinnak

kautzky-armand2
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A házaspárnak két gyermeke született, Armand 20 éves, Lucia 18 esztendős. A különválás után az apjuk maradt a Solymáron található szülői házban, hol nála, hol az édesanyjuknál vannak. 

- A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő - mondta a színész.

kautzky-armand3
Fotó: MTI/Soós Lajos

Pierce Brosnan, Richard Dean Anderson vagy Tom Cruise magyar hangja 35 éves volt, amikor megházasodott. Korábban úgy érezte, egy nő mellett sem tudna elköteleződni, de Adrienn esetében érezte, hogy igazi társra lelt. 2000-ben keltek egybe, fiuk, Armand a következő évben született, lányuk, Lucia 2003-ban jött a világra.

Kautzky Armand nyaralója

„Nekem a Balaton a Riviéra”. Kautzky Armand bizonyára osztja ezt, olyan mediterrán hangulatot teremtett Balatongyörökön, hogy vendégei könnyedén képzelhetik magukat az olasz vagy dél-francia vidékre. Nyaralója tükrözi a színész stílusát: végtelenül klasszikus és letisztult, ám a buja, zöld növényzet megtöri a rendet.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük