Ő Kautzky Armand ritkán látott felesége - 18 éve bolondul a gyönyörű Adriennért
Kautzky Armand felesége, Adrienn feladta a karrierjét a családjáért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 53 éves Kautzky Armand különleges hangját imádják a nők, olyan sármőröknek kölcsönözte már orgánumát, mint például Pierce Brosnan, Richard Dean Anderson, Tom Cruise vagy Rupert Everett. Az ország egyik legnépszerűbb színésze hiába dobogtatja meg rengeteg nő szívét, már 2000-ben kimondta a boldogító igent gyönyörű, szőke hajú párjának, Szemők Adriennek. Két gyerekük is született, Armand 2001-ben, Lucia 2003-ban jött a világra. 

A családot választotta a karrier helyett

Amikor a színész és kedvese összeházasodtak, Adrienn felsővezetői pozícióban dolgozott, ám nagyon hamar megszülettek a gyerekek, és nem tudott a kettő között egyensúlyozni, ez pedig óriási mélypont volt az életében, feláldozta a karrierjét a családjáért, mesélte a FEM3 Café egyik adásában a feleség.

- Volt egy nagyon nagy zuhanás, ami rádöbbentett arra, hogy változtatnom kell. Már csak azért is, mert az életünk nem egy klasszikus családhoz hasonló. Van egy olyan apa, aki alig vagy nagyon keveset van jelen az életünkben, tehát nekem muszáj a gyerekeimnek olyan bázist biztosítanom, mind szellemben, mind fizikálisan, ami szükséges ahhoz, hogy ők boldogan és egészségesen felnőjenek - emlékezett vissza Szemők Adrienn.

kautzky-armand-felesége
Fotó: FEM3 Café

- Arra külön büszke vagyok, hogy saját magam tudtam föladni önmagamat, és utána saját magam tudtam a két gyerek mellett ismét fölépíteni egy egészen új életet - tette hozzá.

Kautzky Armand szerelme elvégzett egy iskolát, természetgyógyász lett belőle. Adrienn szerint ezzel is példát mutatott gyermekeinek, hiszen nem kell megijedni attól, ha valaki újraépíti az életét felnőttkorában. A népszerű színész büszke a feleségére, és hálás neki, hogy ekkora áldozatot hozott a családjukért, emellett kifejtette azt is, hogy nagyon harmonikus a kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük