Balázs Pali már 22 éve bolondul a szerelméért - Fotón a ritkán látott Mónika
Balázs Pali 1996-ban ismerte meg Mónikát Békéscsabán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Pali a mai napig sok női rajongója szívét megdobogtatja, de a zenész már 22 éve komoly párkapcsolatban él, élete nagy szerelme Mónika, akivel még 1996-ban ismerkedett meg Békéscsabán. Gyönyörű kedvese 2002-ben még egy gyermekkel is megajándékozta, tinédzser fiukat Dávidnak hívják.

Egyre több időt tölt a családjával

Az ötvenéves sztár csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, azonban a Story magazinnal most kivételt tett. Elárulta, hogy az elmúlt időszakban óriási változáson ment át, míg régen folyamatosan másoknak akart megfelelni, és a családját is a háttérbe szorította kicsit, már egyre több időt szentel a szeretteinek, ezt pedig nagyon élvezi.

Balázs Pali és kedvese a 2016-os Story-gálán.
Balázs Pali és kedvese a 2016-os Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

- Imádok hatalmas sétákra indulni, a hegyekbe kirándulni a párommal, Mónikával. Kikapcsolni a telefont, és csak rá figyelni. Nagyon szeretek víz közelében is lenni, ez extrán tölt fel, és ad pozitív energiát. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy mostanában szinte heti rendszerességgel születnek az új dalaim - nyilatkozta a lapnak.

A zenész nagyon hálás a szerelmének, Mónikának, és annak, hogy vele élheti meg a mindennapjait.

- Ő végigkövette az elmúlt 22 évemet, és soha nem akart letéríteni az útról - tette hozzá.

Balázs Pali karrierjét szinte szerelme mellett építette fel, ugyanis a kilencvenes években indult be igazán a szekér. Első albuma pont abban az évben jelent meg, amikor Mónikával összejöttek. 2016-ban 20 év romantika címmel jubileumi albumot adott ki, de azóta is folyamatosan gyártja az újabb dalokat.

Az énekes több mint húsz év után sem áll le, a mai napig aktívan forgat klipeket, de ötvenedik születésnapja alkalmából még egy új számával is meglepte a rajongóit július 25-én.

Ezt is szeretjük