Kautzky Armand és 18 éves lánya: szőke szépség lett Luciából
Kautzky Armand és lánya, Lucia között szoros az apa-lánya kötelék, a nyaralójukban kettesben is csinálnak programokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kautzky Armandot és jellegzetes hangját mindenki ismeri: ő Pierce Brosnan, Richard Dean Anderson, Ralph Fiennes, Tom Cruise, John Malkovich vagy Rupert Everett magyar hangja

A sármos színészért sok nő rajong még azt követően is, hogy 35 éves korában megnősült. 2000-ben vette feleségül párját, Adriennt, aki két gyermekkel ajándékozta meg: 2001-ben a fiukkal, Armanndal, 2003-ban lányukkal, Luciával. 

Kautzky Armand lánya

Az 56 éves sztár igyekezett mindkét gyermekével olyan viszonyt kialakítani, hogy azok tudják, bármit elmondhat nekik. Szerinte ez sikerült is. Megértő apának tartja magát, akivel felnőttkorukban is megbeszélik a gyerekei örömüket-bánatukat, fia ugyanis már 20, a lánya 18 éves - szép, szőke nő lett belőle. 

kautzky-armand
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Felnőttproblémákkal, -igényekkel élnek, így az, hogy megértő vagyok, szerintem segíti a személyiségfejlődésüket. Nem erőszakolom rájuk az ízlésemet, sem az akaratomat. Vannak alapvető igényességek, amiket képviselek, és azokra próbálom felhívni a figyelmüket. Természetesen szoktunk beszélgetni az élet nagy dolgairól, de manapság nem túl hosszan. Már a saját korosztályukkal beszélik meg inkább - mesélte Kautzky Armand augusztus elején a likebalaton.hu oldalnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színész Balatongyörököt tartja a második otthonának, ahol a nyaralója áll: nemcsak a nyarakat tölti ott, idén már tavasszal leköltözött, a pandémia miatt ugyanis nem volt olyan munkája, ami fizikailag a fővároshoz kötötte volna, a hanganyagokat vidéken is tudta rögzíteni. Hogy szoros a kapcsolata a gyerekeivel, azt az is mutatja, hogy Armand és Lucia is sokat időzik a nyaralóban, ahol szívesen grilleznek. 

- Ezek a programok a szülő-gyerek kapcsolatban is fontos események: miközben elkészül az étel, jókat lehet beszélgetni. Most Luciával kettesben tartottunk ilyen apa-lánya programot. Jókat beszélgettünk, amíg grilleztünk, és utána jóízűen megettük. Kettesben is nagyon jó élmény volt - árulta el a színész a Best magazin olvasóinak. 

Kautzky Armand nyaralója

Nyaralója tükrözi a színész stílusát, ugyanaz a kettősség jellemzi a birtokot, mint amely a tulajdonosa személyiségét: végtelenül klasszikus és letisztult, ám a buja, zöld növényzet megtöri a rendet. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lenyűgöző Kautzky Armand és családja balatongyöröki nyaralója.

Ezt is szeretjük