Ő Rózsa György imádott lánya: a 37 éves Csilla egy kisfiú édesanyja
Rózsa György táncművész lánya 2020 szeptemberében hozta a világra Ádámot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György és egyetlen lánya között mindig is nagyon szoros kapocs volt. A műsorvezető egyedül nevelte fel Csillát, miután felesége, a sokszoros magyar bajnok tornásznő, Kanyó Éva 39 évesen elhunyt. 

Csilla mindössze 16 esztendős volt, amikor elveszítette édesanyját, ám nem telik el nap, hogy ne jutna eszébe az asszony. Még sűrűbben gondol rá, mióta ő maga is életet adott első gyermekének. Ádám születése óta gyakran elmereng azon, mennyit segíthetne neki az anyukája a pici körül. 

Rózsa György lánya fiús anyuka lett

Szüksége is lett volna minden vigasztaló szóra és segítséget nyújtó kézre, hiszen sem a várandóssága, sem kisfia első hónapjai nem zajlottak zökkenőmentesen. 

- Ádám túlságosan érzékeny, hiperszenzitív, a jóra és a rosszra is túlságosan szélsőségesek a reakciói. A születését követő nyolc hónapban például nem egyszerűen sírós baba volt, hanem folyamatosan és torkaszakadtából ordított. És éjszaka nem aludt, ez a mai napig nem változott. Tíz-tizenkétszer ébred fel. Szokták mondani, hogy a baba egyetlen mosolya kárpótolja az édesanyát minden nehézségért, csak hát Ádám az első fél évben alig mosolygott - mesélte Rózsa Csilla a Best magazinnak 2021 augusztusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A táncművész 2020 szeptemberében hozta világra gyermekét, és bár maga a szülés minden nehézség nélkül zajlott le, az azt megelőző kilenc hónap korántsem telt olyan idillien, mint ahogy azt sokan elképzelik. Gyermeke édesapjával, a pilótaként dolgozó Viktorral egészen a várandósság kilencedik hónapjáig nem volt biztos a lakhatásuk.

- Végigidegeskedtem a kilenc hónapot. Lakáscserében voltunk, találtunk egy csodálatos házat, így eladtuk a miénket, igen ám, de az eladó visszalépett. Mennünk kellett az otthonunkból, de nem volt hova.

Érdekesség, hogy a párja és ő is nyugodt gyerekek voltak, így még kevésbé érti, hogy Ádám kitől örökölhette a természetét.

- Hogy Ádám miért lett ilyen, nem tudom. A nehézségek ellenére végtelenül cuki, most már egy mosolygós kismanó. Amikor az édesapjával együtt gitároznak, vagy ukulelén játszanak, és nemcsak a párom, de már a fiam is remekül pengeti a hangszereket, megzabálom.

Janza Kata és Pintér Tibor gyönyörű lánya, Janka

Janza Kata és Pintér Tibor lánya gyönyörű nővé vált. Úton-útfélen megkapja, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja. Különleges zöld szemét és még hangszínét is örökölte. A pályaválasztás terén sem hazudtolta meg, hogy kiknek a lánya, ő is színésznő lett. Képeken megnézheted, hogy fest most Janka.

Ezt is szeretjük