Friss fotókon Oszvald Marika gyönyörű lánya: Krisztina ennyire hasonlít az édesanyjára
Oszvald Marika és Krisztina külsőre nagyon, belsőre egyáltalán nem hasonlítanak.

oszvald-marika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér ahhoz, hogy Oszvald Marika az operett műfaj koronázatlan királynője. Az örökifjú színésznő 1972-ben csatlakozott a Fővárosi Operettszínházhoz, és napjainkban is erősíti a társulatot. 

Az elmúlt közel ötven évben rengeteg karaktert jelenített meg a színpadon, ám élete legfontosabb szerepébe csak ritkán enged bepillantást nyerni. Édesanyaként nagyon óvja lányát a nyilvánosságtól.

Oszvald Marika és lánya ennyire hasonlítanak

Krisztina immár felnőtt, gyönyörű nő, akit nagyon szoros kapocs fűz az anyjához. Bár mindketten elfoglaltak, mindennap felkeresik egymást telefonon, és igyekeznek annyiszor találkozni, amennyiszer csak idejük engedi.

- Az Operettbe menet felugrom hozzá, pletyizünk, ami közben én nem bírom megállni, hogy ne kezdjek el pakolni, takarítani, mosogatni, esetleg, ha több időm van, megfőzni. Nemcsak az anyja vagyok, hanem a szakácsnője, a takarítónője, a varrónője, a pszichológusa is. Tudom én, hogy felnőtt nő, aki rendet tud tartani, de akárhány éves is, nekem mindig a kislányom marad - mesélte a Story magazinnak.

Anya és lánya ugyan külsőre nagyon hasonlítanak, Krisztina örökölte a szép vonásokat, kedves tekintetet és szőke hajat is, a személyiségükben már nincs ennyi átfedés. Míg a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész igazi vakmerő típus, addig gyermeke épp ennek az ellenkezője.

- Én kissé - jó értelemben - őrült vagyok, imádom az extrém dolgokat, nem számít, hogy jövőre már hetven leszek. Ezzel szemben Kriszti megfontolt, óvatos. A két évvel ezelőtti autóbalesetem után - ahol hat bordám tört - a volán mögé sem nagyon akart visszaengedni.

Nemcsak habitus terén különböznek, hanem a pályaválasztásban is. Míg Oszvald Marika a színpadon találta meg hivatását, addig Krisztina a média világában vetette meg a lábát. Évekig a Duna TV hírolvasója, majd az RTL Klub riportere volt, most pedig rádiózással és ingatlanozással keresi a kenyerét.

Hegyi Barbara és lánya, Rozi

Hegyi Barbara és lánya, Balikó Rozi, ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást, de ez eszük ágában sincs: szoros anya-lánya kapcsolat van közöttük. Nemcsak a külsejükben hasonlítanak elképesztően, a habitusukban, az életszemléletükben vagy a humorérzékükben is.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük