Zalatnay Sarolta és 31 éves lánya: most Niki a kenyérkereső a családban
Zalatnay Sarolta lánya egy egészségügyi központ vezetőjeként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1966-ot írtunk, amikor a Magyar Televízió Táncdalfesztiváljának színpadára lépett egy fekete hajú, dögös, ifjú tehetség. Zalatnay Sarolta akkor a Hol jár az eszem című dallal a második helyen végzett a versenyen, ám a rákövetkező esztendőben győzedelmeskedett.

Az énekesnő életében onnantól kezdve az egyik örömforrás volt, amikor meghallotta a közönség tapsát. Így még nehezebben érintette, hogy a koronavírus-járvány kitörése óta nem koncertezhetett. 

Zalatnay Sarolta 31 éves lánya lett a kenyérkereső

Lánya, a 31 esztendős Niki segítette át a nehéz időszakon, aki nemcsak érzelmileg, hanem anyagilag is támogatást nyújtott a számára. A sztár elárulta, esetében egyáltalán nem a luxuscikkek vásárlásáról volt szó, a napi betevő megteremtése is nehézkessé vált azzal, hogy megszűnt a biztos jövedelme.

- 2019 a retró jegyében telt, szerencsére sok fellépésem volt, így lett tartalékom, de már nagyon a végét járjuk. Most az Angliából hazarepült lányom a kenyérkereső. Ha Nikinek nem lett volna állása egy egészségügyi központ vezetőjeként fix fizetéssel, és nem lennének kisebb fordítási munkái, rövidesen felkopna az állunk. Nemcsak lelkileg, de anyagilag is kellenek már a bulik! - mondta el a Hot! magazin interjújában 2021 májusában.

Niki két évvel ezelőtt költözött vissza édesanyja otthonába, miután négy esztendőn keresztül az Egyesült Királyságban élt. A külföldön töltött időszakban étteremvezetőként dolgozott, egészségügyi végzettséget szerzett, pszichológiát tanult, valamint a gasztronómia világát is sikerrel meghódította.

- Niki az angliai évek alatt nemcsak a nyelvet sajátította el, de sütni-főzni is perfekt módon megtanult. Én nagyon rossz vagyok ebben! Míg élt anyukám, ő főzött rám, később olyan klassz férjekkel, pasikkal éltem, akik szintén elém tették a jobbnál jobb kajákat. Most Niki sürgölődik a konyhában, ő arra is figyel, hogy ne túl kalóriadús ételeket együnk.

Geszler Dorottya és 25 éves lánya 

Geszler Dorottyától a lánya jó géneket örökölt: Laura is ugyanolyan gyönyörű, mint híres édesanyja. Képes összeállításunkban mutatjuk a 25 éves szépség és édesanyja közös fotóit.

Ezt is szeretjük