Hegyi Barbara és 23 éves lánya: a gyönyörű Rozival le sem tagadhatnák egymást
Hegyi Barbara és lánya, Balikó Rozi nem csak külsőleg hasonlítanak elképesztően egymásra.

hegyi-barbara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara és lánya, Balikó Rozi, ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást, de ez eszük ágában sincs: szoros anya-lánya kapcsolat van közöttük. Nemcsak a külsejükben hasonlítanak elképesztően, a habitusukban, az életszemléletükben vagy a humorérzékükben is.

Anya és lánya legutóbb 21 évvel ezelőtt szerepelt címlapon, amikor Rozi még csak kétéves volt. Most, 21 esztendővel később a színésznő már felnőtt, a nyáron 23 éves lányával látható a Best magazin borítóján. 

Hegyi Barbara és lánya, Rozi

2000-ben szintén egy anyák napi lapszámban szerepeltek együtt, akkor a cuki, fejkendős fotó a Nők Lapja címoldalán szerepelt. 

Anya és lánya 2000-ben, illetve 2016-ban a kockás inges kihíváson - a színésznő ezúttal is fejkendőben.
Anya és lánya 2000-ben, illetve 2016-ban a kockás inges kihíváson - a színésznő ezúttal is fejkendőben.
Fotó: Nők Lapja, Facebook/Hegyi Barbara

Rozi a Bestnek azt mesélte, gyerekkora óta jó érzéssel töltötte el, hogy az édesanyja sikeres és népszerű színésznő, mindig büszke volt arra, milyen sokat dolgozik, és minőségi munkát tesz le az asztalra. Az is tetszett neki, hogy a színpadon kívül nem szeretett szerepelni, a színházból kilépve már csak az ő édesanyja volt.

Azt sem élte meg rosszul, hogy az anyukája esténként játszott, mert ilyenkor a velük egy házban lakó nagyi gondoskodott róla, illetve a fogadott nagypapája, amikor pedig Hegyi Barbarának nem volt előadása, maga által kitalált mesével szórakoztatta Rozit, aki imádta ezt. 

Mindez tinédzserkorában változott meg egy időre, akkor két-három évig neheztelt azért, hogy az édesanyja a munkája miatt nincs mindig ott, amikor szüksége lenne rá.

- Utólag visszagondolva, be kell ismernem, iszonyú nehéz tini voltam. Ha sikertelenség ért, vagy ha bármi miatt dühös voltam, akkor az összes bajomat anyámon vezettem le. Megvívtuk a magunk csatáit.

Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből,

aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is. Rá mindig mindenben számíthatok. Ezért is ennyire szoros a kapcsolatunk - vallotta be Rozi, aki az édesanyjával együtt  ezekben az években sokat tanult a konfliktuskezelésről.

- Sok mindenben hasonlítunk egymásra. Hihetetlenül szeretem, hogy ő is nagyon barátságos, hogy jóhiszemű, és hogy van benne bizalom az emberekkel szemben. No meg, hogy rendkívül segítőkész, amiben, remélem, nekem is szerepem van - mesélte lányáról az 55 éves színésznő.

Rozi bevallása szerint az édesanyjától tanulta, hogy elfogadó és toleráns legyen, ne tegyen különbséget az emberek között, mindenkivel egyenlő módon bánjon.

- Ha bármiféle igazságtalanságot látok a környezetemben ezzel kapcsolatban, nagyon rosszul tudom érezni magam. Arra is a mama tanított, hogy legyen öniróniám, és hogy a saját szerencsétlenkedéseimen, hülyeségeimen is tudjak nevetni. 

Varga Iza 19 éves lánya, Anna

Kétség sem férhet hozzá, hogy a színésznő mindkét gyermeke örökölte páratlan szépségét. Kisebbik lánya, a 14 éves Sári bájosan mosolyog vissza édesanyja Instagram-fotóin, míg a 19 éves Anna igéző, kék szemével hódít.

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük