Kárpáti Rebeka ezért tűnt el a nagy nyilvánosság elől: elárulta, miből lett elege

A 28 éves szépség megcsömörlött az állandó médiafigyelemtől, tudatosan döntött a visszavonulás mellett.

karpati-rebeka-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka éveken át szerepelt a tévé képernyőjén, az elmúlt időszakban azonban eléggé eltűnt a nagy nyilvánosság elől.

Az Instagramon 221 ezer követővel rendelkező, influenszerként is tevékenykedő modell tudatosan visszavett a posztolásból is. Most elárulta, miért. 

Kárpáti Rebeka eltűnése a rivaldafényből

Kárpáti Rebeka 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary szépségkirálynő címet, a választást a TV2 A Szépségkirálynő címmel közvetítette. A Barátok közt Berényi Andrását alakító R. Kárpáti Péter lánya 2014-től a Jóban Rosszban sorozatban Révész Bori karakterét alakította, ezzel sok néző szívébe belopva magát. 

2018-ban a TV2 A Nagy Duett és a Csak show és más semmi online backstage riportereként láthattuk, ugyanebben az évben a FEM3 Café műsorvezetője lett. 2021-ben a Nyerő Páros ötödik évadában  tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, akkori párjával, a sztárfodrász Frohner Fecóval együtt versenyzett a fődíjért.

A 28 éves sztár tudatosan döntött úgy, hogy hátralép a rivaldafényből is, és inkább saját magára, illetve a számára fontos kapcsolataira koncentrál.

- Azt éreztem, hogy telítődtem, mert az életem nagy része abból állt: hogy nézek ki, fotóznak, videóznak, mosolyogsz-e, hogyan kell megjelenni, megfelelni a külvilágnak, a folyamatos tartalomgyártás, fenntartani a követők érdeklődését. Ebből elegem lett, megcsömörlöttem - mesélte az nlc.hu-nak.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Édesapánk révén nekem és a testvéremnek megszokott volt, hogy a média foglalkozott a magánéletével, sokszor a tudomása nélkül is. Ebbe beleszülettünk, és nálam sincs másképp, hiszen ha az ember rákeres a nevemre, akkor megtalálja a párkapcsolataimat, a magánéletem adott pontjait. Ebből tanulva, úgy éreztem, vissza kell vennem.

Egyáltalán nem bánta meg a döntését, azóta sokkal kiegyensúlyozottabban és vidámabban éli meg a mindennapokat.

- Ez nem azt jelenti, hogy bármit titkolnék, csak most háttérbe húzódtam kicsit. Vannak az életemnek olyan részei, ahova már nem szeretnék beengedni kíváncsiskodó szemeket vagy negatív energiát. 

Már több mint egy éve ismét rátalált a szerelem, választottját azonban nem szeretné kirakatba tenni, ahogyan a magánéletét sem.

- Velünk nincsen semmi újdonság, azóta is együtt vagyunk, boldogok vagyunk. Sokat utazgatunk, sok időt töltünk a természetben. Kiegyensúlyozottak vagyunk, összeköltöztünk, és hosszú távra tervezünk.

Kárpáti Rebeka smink nélküli fotón

Kárpáti Rebeka sokszor posztol sminkelős videókat a közösségi oldalaira. Egyik megosztott fényképén smink nélkül mosolyog, felvállalja az arcát festék és filterek nélkül. A modell az őszinte Instagram-posztban mutatta meg, hogy tökéletes fotói ellenére ő is küzd bőrhibákkal, és smink nélküli arca teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük