Rába Tímea 20 éves lánya bulikirálynő volt a koncerten: Nina ilyen dögös szettben táncolt
Rába Tímea és Nina együtt partiztak a Fekete Vonat 25. születésnapja alkalmából tartott nagykoncerten.

rába-tímea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Az alma nem esett messze a fájától” - Rába Tímeáról és húszéves lányáról mindig ez a mondat jut az eszünkbe. Nina örökölte édesanyja gyönyörű vonásait, és a szépségversenyek világában is követte. A divatszakma is hamar felfedezte magának, már több ruhamárkával dolgozott együtt.

Nina hétköznapjai sűrűek: 2022 szeptemberétől a jogi egyetemen tanul, modellmunkái mellett pedig egy civil foglalkozást is űz, egy pékségben helyezkedett el.

Rába Tímea lánya koncerten

Mindemellett azért arra is marad ideje, hogy kiengedje a gőzt. Anyukájával együtt mentek el január 7-én a Fekete Vonat 25 éves megalakulását megünneplő nagykoncertre. Nina igazi bulikirálynőként táncolt a Papp László Budapest Sportaréna lelátóján. Ide kattintva nézheted meg a videót, amit Rába Tímea készített róla.

A képsorokon nem csak az látszik, Nina milyen önfeledten partizott a formáció legnagyobb slágereire, azt is láthatjuk, milyen dögös szettet viselt az eseményen. Egy selyemből készült, rövid topban ment a koncertre, amelynek teljesen nyitott volt a háta, és a dekoltázsát is szexin alakították ki. A fekete darabot fehér nadrággal párosította. 

Saját oldalára is feltöltött néhány fotót, ami aznap este készült róla. Ott azt is megmutatta, hogy tűsarkú csizmát, és pink, szőrös kabátot húzott a lenge szereléshez. 

Gesztesi Panka átlátszó estélyiben

Gesztesi Panka volt az egyik modell a NőComment! szilveszteri műsorában, aki először egy gyönyörű estélyit mutatott be. A sárga színű, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt Tóth Bori divattervező álmodta meg.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük