Gesztesi Panka áttetsző estélyiben hengerelt le mindenkit: Liptai Claudia lánya beragyogta a stúdiót

Liptai Claudia lánya modellként szerepelt a NőComment szilveszteri adásában. Elsőre egy lélegzetelállító estélyiben vonult be.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Immár harmadik éve, hogy Liptai Claudia és vendégei együtt búcsúztatták az óévet a NőComment! szilveszteri különkiadásában. A több mint háromórás műsorban olyan sztárok sztoriztak együtt többek között, mint Járai Máté, Dobó Kata, Wolf Kati és Szulák Andrea. 

Az est nem csak produkciókból és vicces történetekből állt. Az utolsó etap a jövőről szólt, pontosabban arról, mi lesz a divat 2023-ban. Ekkor lépett színre Liptai Claudia 16 esztendős lánya. 

Gesztesi Panka áttetsző estélyiben

Mint a tavalyi évben, idén is Gesztesi Panka volt az egyik modell, aki először egy gyönyörű estélyit mutatott be. A sárga színű, áttetsző anyagból készült ruhakölteményt Tóth Bori divattervező álmodta meg.

Liptai Claudia az Instagram-oldalán mutatta meg azokat a jeleneteket az adásból, amelyekben lánya szerepelt. Ide kattintva tudod megnézni Panka fotóit az oldalán.

A bejegyzéshez azt írta, amikor lánya belép a stúdióba, műsorvezetőből egyből édesanyává válik. Másokat is elvarázsolt Panka megjelenése, Balázsovits Edit azt mondta, vérbeli profiként vonult végig, majd megjegyezte, olyan volt, mint egy hercegnő. 

A NőComment - Szilveszter 2022 adásában nem csak Gesztesi Blanka bújt káprázatosan szép ruhakölteménybe, mutatjuk az est többi sztárját.

Cover-fotó: RTL Kettő/NőComment! - Szilveszter 2022

Ezt is szeretjük