Kárpáti Rebeka smink nélkül: a valódi arca és a profin kifestett között nagy a különbség

Kárpáti Rebeka influenszer megmutatta, hogy milyen az arca smink és filter nélkül.

Kárpáti Rebeka smink nélküli fotón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebeka 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary címet, a választást a TV2 A Szépségkirálynő címmel közvetítette.

Azóta kipróbálta magát színésznőként és műsorvezetőként is, influenszerként és modellként tevékenykedik, sokszor posztol sminkelős videókat. Legutóbb megosztott fényképén smink nélkül mosolyog, felvállalja az arcát festék és filterek nélkül.

Kárpáti Rebeka smink nélküli fotón

A modell az őszinte Instagram-posztban mutatta meg, hogy tökéletes fotói ellenére ő is küzd bőrhibákkal, és smink nélküli arca teljesen más, mint amit megszokhattunk tőle.

A kommentelők odáig voltak ezért az őszinte tartalomért, és nem győzték dicsérni az influenszer természetes fotóját. A szépségkirálynő már korábban is osztott meg teljesen natúr képet, amelyen jól látszódtak az apróbb bőrhibái és az arcán lévő foltok.

 „Gyönyörű vagy kedves Rebeka.”

„Kíváncsi vagyok hány influenszer merne bevállalni ilyen natúr képeket.”

„Rebeka hihetetlen vagy! Mindig tudsz olyat mutatni magadból ami igazàn emberi, és példamutató. Ez a bejegyzés éppen ezt szemlélteti. Gratulálok!”

„Ez az egyik legszuperebb poszt, amit a közösségi médiában láttam eddig. Bámulatos vagy!” - írta egy kommentelő a képhez.

Ördög Nóra smink nélküli arca

Ördög Nórához nagyon közel áll a szépségápolás, ezt pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy saját kozmetikai cége van. A Nora Beauty Instagram-oldalán szépítkezési tanácsokkal látja el a hölgyeket. Október 10-én egy olyan videót osztott meg a követőivel, amelyen smink nélkül látható. 

A 41 éves Ördög Nóra smink nélküli arca: nem így szoktuk látni a Dancing with the Starsban

Ördög Nóra Instagram-videóban mutatta meg, hogy változik át egy pillanat alatt dívává a festetlen arca.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük