Az X-Faktor női mentora smink nélkül: a műsorban nagyon másképp néz ki Herceg Erika

Herceg Erikát az Instagramon sem láthatjuk sűrűn festetlenül, pedig a hétköznapokban sosem visel sminket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Herceg Erikát smink nélkül még nem láthattuk: a 2022-es X-Faktor új női mentorának arcát profi szakemberek festik a műsorban, de az Instagramon sem oszt meg sűrűn olyan képet magáról, amelyen természetes valójában látható.

Lilu YouTube-csatornájával tett kivételt. A Makeup/Down adásaiban a vendégek általában teljesen tiszta arccal kezdik a beszélgetést, közben varázsolnak magukra alapozót, rúzst, szempillaspirált.

Herceg Erika smink nélkül

Ez az énekesnőnél sem volt másként. Nem esett nehezére egy gramm festék nélkül kamera elé állni, ugyanis a hétköznapokban sosem szokott sminkelni. Szereti, ha minél többet levegőzik a bőre, így amikor csak teheti, nem ken rá semmit.

herceg-erika-1
Fotó: YouTube/Liluland

Miután Lilu megdicsérte, milyen fiatalos a külseje - amikor meglátta először az X-Faktorban, azt hitte, a húszas évei elején jár, sose gondolta volna, hogy 34 éves -, elárulta, ez a gondos odafigyelésnek, napi rutinnak és minőségi krémeknek köszönhető.

Mindezek ellenére ügyesen bánik a sminkecsettel, pontosan tudja, hogyan varázsoljon magának színpadi megjelenést.

- Régen az együttessel (VIA Gra nevű lányformáció - a szerk.) sokat koncerteztünk, és nem mindig volt mellettünk profi sminkes. Sőt először a díjátadókra kaptam profi sminket, nekem megvoltak a saját termékeim a sminkeléshez - mesélte a Lilulandben.

Herceg Erika a Playboy címlapján

Herceg Erika az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen az X-Faktor új mentora. 

A Playboyban is szerepelt az X-Faktor új női mentora: dögös fotókon a szőke bombázó, Herceg Erika

Nézegess képeket!

Elolvasom

 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük