Az X-Faktor új női mentora kiviharzott a stúdióból: káromkodva beolvasott zsűritársainak
Herceg Erika, az X-Faktor új női mentora hamar összerúgta a port mentortársaival.

herceg-erika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor új női mentoránál, Herceg Erikánál hamar betelt a pohár: a második válogató előzetese alapján úgy kiakadt mentortársaira, hogy kiviharzott a stúdióból. 

Az RTL Klub tehetségkutatójában a zsűritagok gyakran vérre menő vitákat folytatnak egymással, gyakori a sértődés is, ám általában rövid időn belül el is ül a vihar. 

Herceg Erika X-Faktor-botránya

Az előzetes alapján Herceg Erika és Puskás Peti az, akik leginkább nem találják a közös hangot. A színész-énekes már az első válogató elején beszólt az új női mentornak, miután az hangot adott annak, mennyire lenyűgözte a stúdióba lépve a tapsvihar. Ezt követően egy rövid táncot nyomott, amit a közönség a neve kántálásával köszönt meg. 

- Olyan még nem volt, hogy semmit se csináltam, és ennyit tapsoltak volna érte! - fűzte hozzá ByeAlex. 

- És ráadásul, ugye, fogalmuk sincs, hogy ki vagy! - szólt be Erikának Puskás Peti.

Puskás Peti ugyanakkor az idei évadban nem táncol, nem bohóckodik, úgy döntött, előveszi a komolyabb énjét, megfogadta többek között, hogy nem megy fel a színpadra. A második válogató előzetesében hiába próbálja Herceg Erika táncra bírni, azt is megjegyzi kollégáinak: „Tök unalmas veletek, esküszöm!”, majd a következő snitten azt látjuk, hogy Puskás Peti már nem mellette ül, helyet cseréltek az asztal másik felén helyet foglaló Gáspár Lacival. 

- Erika, de miért vagy megsértődve attól, hogy én nem állok fel táncolni. Te akartál felerőszakolni a színpadra most már negyedjére. 

puskas-peti
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ne csináljatok már belőlem bohócot, b…d meg! 

- bukott ki az énekesnőből, aki az előzetesben az azután bevágott képen feláll, és kiviharzik a stúdióból. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Nagyon színes lesz az idei X-Faktor, mert van benne szigorúság, sok viccelődés, és nagyon sokat veszekedtünk. Talán az első részben nem látjátok, de ahogy épülni fog a dolog, lesznek kemény viták. 

herceg-erika
Fotó: rtl.hu

- Persze Laci meg Peti mindig megcsinálják a show-t, és nagyon örülök, hogy velük dolgozhattam részek együtt, mert a 2022-es X-Faktor lesz a legjobb. Bocsi, régi csajok! - árulta el a 34 éves sztár egy kulisszák mögött készült videóban

Bodrogi Gyula unokája az X-Faktorban

A 2022-es szezon első adásának utolsó perceiben egy szép, 18 éves lány állt a színpadra, aki szerényen elárulta, Bodrogi Gyula és Voith Ági színművészek unokája. Sok dicséretet kapott a produkciója után, ByeAlex egyszerűen egy igennel szavazott rá, ahogy a másik három mentor is. 

Ezt is szeretjük