A Playboyban is szerepelt az X-Faktor új női mentora: dögös fotókon a szőke bombázó, Herceg Erika

Herceg Erika modellből lett énekesnő, 2022-ben pedig az X-Faktor új női mentoraként láthatjuk az RTL Klubon.

x-faktor-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csobot Adél helyett új női mentort láthatunk az X-Faktor 2022-es adásaiban: a 11. évadban az Ukrajnából érkezett Herceg Erika ül be Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé. 

Az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője.

Herceg Erika az X-Faktorban

Erika Mikolajivna Herceg 1988. július 5-én született Kárpátalján, Kisdobronyban. Szülei azóta is ott élnek, magyar édesapja tűzoltó, két év múlva lesz nyugdíjas, anyja félig magyar, félig ukrán származású. 13 évesen első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. Egyetemi hallgatóként pincérnőként és call center operátorként is dolgozott, 2009-ben diplomázott, ezt követően fehérneműmodellként kezdett el dolgozni Kijevben. 2012-ben az ukrán és az orosz Playboyban is feltűnt. 

herceg-erika

- Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019. októberi Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom - mondta az RTL Klubnak adott interjúban

2013-ban Herceg Erika részt vett egy tehetségkutató műsorban, amelynek az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője, mielőtt még politikai pályára lépett volna. Az X-Faktorhoz hasonló produkcióban választották ki a tagokat a VIA Gra formációba, amelynek Anastasia Kozhevnikova és Misha Romanova mellett hét évig a tagja volt.

- A klipjeinknek több mint 250 milliós megtekintése van YouTube-on, felléptünk többek között Spanyolországban, Ausztriában, Svájcban, Dubajban, Törökországban és Monacóban is. Akadt olyan koncertünk, ahol 15 ezren voltak, de más előadókkal 60 ezer ember előtt is felléptünk már. Aztán 2020-ban kiléptem az együttesből, szólókarrierbe kezdtem, és új lehetőségeket kerestem, és most itt vagyok az X-Faktorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Magánéletéről annyit árult el, hogy kazah szerelmével négy és fél éve vannak együtt, a férfi világpolgárként Európában ingázik, a munkája miatt sokat utazik. Életében akkor volt a legboldogabb, amikor megismerte a párját. 

- Egy buliban ismerkedtünk meg, átbeszélgettük az egész éjszakát. Másnap elutaztam koncertezni Rigába, és közben folyamatosan írtunk egymásnak. Visszafelé már várt rám, és azóta együtt vagyunk. Nagyon szerencsés és boldog nőnek érzem magam mellette. (…) Még nem házasodtunk össze, de úgy hívom, „a férjem”. A kezem már megkérte, van egy gyönyörű gyűrűm. Rendhagyó esküvőre vágyom, olyan legyen, mint egy nyaralás, szép helyszínen, kevés vendéggel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Herceg Erika, az X-Faktor új mentora. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük