Csobot Adél párducmintás ruhába bújt az MTV-gálára: Istenes Bence büszkén pózolt mellette
Csobot Adél és Istenes Bence mellett számos hazai sztár is megjelent a vasárnapi MTV EMA díjátadó gálán a Papp László Budapest Sportarénában.

csobot-adel-istenes-bence-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elfogadást ünnepelte 2021-ben az MTV EMA díjátadó, amely újra élőben jelentkezett, ezúttal a magyar fővárosból. Az európai díjátadó gálának november 14-én este a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, és 180 ország nézői követhették élőben az eseményt.

Ahogy azt az MTV EMA esetében megszokhatták a nézők, az európai díjátadó szobrait ezúttal is a közönség szavazatai alapján osztották ki, így a legnagyobb rajongótáborral rendelkező előadók, valamint a legtehetségesebb új arcok egyaránt megkaphatták a nekik járó elismerést. A „Legjobb előadó” és a „Legjobb dal” díját Ed Sheeran nyerte, aki új albumának Bad Habits című slágerét adta elő a színpadon.

Csobot Adél és Istenes Bence az MTV EMA-n

A magyar előadók közül a hazai popszcéna új üstököse, Azahriah hozta el a legjobbnak járó díjat. A nagyszabású gálára számos hazai híresség is kíváncsi volt, így természetesen a hazai zenei élet fiatal sztárjai is a közönség soraiban foglaltak helyet.   

Csobot Adél az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájában Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyezett lett, az idei, jubileumi évadban pedig már női mentorként láthatjuk. Az MTV-gálára párjával, Istenes Bencével érkezett. Mindketten figyelemfelkeltő ruhába bújtak: a 27 éves énekesnő egy hasvillantós, párducmintás összeállításban, póthajas fonatban a vörös szőnyeg egyik üdítő jelensége volt. 

Képes összeállításunkban nemcsak Csobot Adélt és Istenes Bencét, hanem az MTV-gála többi hazai sztárját, így Puskás Petit és Dallos Bogit, Radics Gigit vagy Király Viktort és feleségét is láthatod. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük