Csobot Adél párducmintás ruhába bújt az MTV-gálára: Istenes Bence büszkén pózolt mellette

Csobot Adél és Istenes Bence mellett számos hazai sztár is megjelent a vasárnapi MTV EMA díjátadó gálán a Papp László Budapest Sportarénában.

csobot-adel-istenes-bence-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elfogadást ünnepelte 2021-ben az MTV EMA díjátadó, amely újra élőben jelentkezett, ezúttal a magyar fővárosból. Az európai díjátadó gálának november 14-én este a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, és 180 ország nézői követhették élőben az eseményt.

Ahogy azt az MTV EMA esetében megszokhatták a nézők, az európai díjátadó szobrait ezúttal is a közönség szavazatai alapján osztották ki, így a legnagyobb rajongótáborral rendelkező előadók, valamint a legtehetségesebb új arcok egyaránt megkaphatták a nekik járó elismerést. A „Legjobb előadó” és a „Legjobb dal” díját Ed Sheeran nyerte, aki új albumának Bad Habits című slágerét adta elő a színpadon.

Csobot Adél és Istenes Bence az MTV EMA-n

A magyar előadók közül a hazai popszcéna új üstököse, Azahriah hozta el a legjobbnak járó díjat. A nagyszabású gálára számos hazai híresség is kíváncsi volt, így természetesen a hazai zenei élet fiatal sztárjai is a közönség soraiban foglaltak helyet.   

Csobot Adél az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájában Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyezett lett, az idei, jubileumi évadban pedig már női mentorként láthatjuk. Az MTV-gálára párjával, Istenes Bencével érkezett. Mindketten figyelemfelkeltő ruhába bújtak: a 27 éves énekesnő egy hasvillantós, párducmintás összeállításban, póthajas fonatban a vörös szőnyeg egyik üdítő jelensége volt. 

Képes összeállításunkban nemcsak Csobot Adélt és Istenes Bencét, hanem az MTV-gála többi hazai sztárját, így Puskás Petit és Dallos Bogit, Radics Gigit vagy Király Viktort és feleségét is láthatod. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük