Dallos Bogiról fehérneműs fotókat készített Puskás Peti - Odáig van a szerelméért

Dallos Bogiról filter nélküli, fehérneműs fotókat lőtt a párja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Filter nélkül, a maga természetes valójában fotózta le Puskás Peti a szerelmét, Dallos Bogit fehérneműben. "Készítettem ma pár képet Bogiról. Itt van a két kedvencem... szerintem érthető, hogy miért... Gyönyörű vagy, szerelmem" - írta az énekes az Instagramon.

A kommentelők azt írták, hogy a 23 éves énekesnő gyönyörű, természetes szépség a képeken, a rövid frizura is nagyon jól áll neki. "Jó látni, hogy a természetességet képviseled! A mai világban ez sajnos kevés." "Annyira gyönyörű a Bogi! Te meg szuper fotós!" - olvasható a hozzászólásokban.

Dallos Bogi fehérneműben

Puskás Peti többször is világgá kürtölte a közösségi oldalán, milyen gyönyörűnek tartja a párját. A Cosmopolitan címlapjára is nagyon büszke, és elítéli azokat, akik azzal támadják Bogit, hogy túl vékony. Figyelnek az étkezésre, és mindennap sportolnak, az énekesnő nem a koplalás miatt vékony, egyszerűen ilyen a testalkata.

"A bodyshamingnek ezerarca van. Ha valakinek a testalkata eltér az egészségesnek látszótól , nem baszogatni kell és kigúnyolni , hanem segíteni. Mi is megjegyezzük egymásnak a zenekarban és akár családombelül , ha valaki feltűnő hízásba kezd saját hibájából, (mert korai lenne huszonéves fiataloknak) vagy önpusztító szokásokat vesz fel (akár beteges koplalást) és megpróbáljuk megoldani az esetleges problémákat közösen" - írta a 35 éves sztár.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük