A Barátok közt színésznője ma este elbúcsúzik a nézőktől - 2007 óta szerepelt a sorozatban
Kardos Esztert a ma esti részben láthatják utoljára a Barátok közt nézői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kardos Esztert ma este láthatják a Barátok közt nézői utoljára a sorozatban: a színésznő búcsúzik a nézőktől, mert hamarosan életet ad második gyermekének, a kicsi már bármelyik nap megszülethet. 

Illés Vanda karakterét a 2007-es év elején ismerhették meg az RTL Klub napi sorozatának nézői. 2011-ig volt állandó szereplő, az elkövetkező években fel-felbukkant. 2018-ban született meg a kisfia, Erik, 2019-ben tért vissza a sorozatba.

Kardos Eszter búcsúzik a Barátok közttől

A 29 éves sztárt tinédzserként ismerték meg a nézők, több mint 13 évvel később pedig második gyermekét a szíve alatt hordva köszön el a sorozat rajongóitól, akik várhatóan 2021 nyarán a Barátok közttől is végleg búcsút kell, hogy vegyenek. 

kardos-eszter-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Az egyik szemem sír, a másik nevet, mert csodálatos dolog, hogy megszületik a második kisbabánk, de nehéz a sorozatot elengedni, mégiscsak itt nőttem fel, a második családom voltak, de azt gondolom, minden vég valami újnak a kezdete. Nagyjából lehet sejteni, hogy fog Vanda ma este távoznia a sorozatból. Annak nagyon örülök, hogy ez egy pozitív, szép befejezés lesz - mesélte a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egészen október végéig forgattam, illetve én a héten még szinkronizáltam. A forgatáson minden héten teszteltek, mindenre odafigyeltek, maszkot kellett végig hordani, a szinkronstúdióban pedig egyedül vagyok, tehát ha a biztonsági előírásokat betartja az ember, olyan nagy baj nem lehet. 

kardos-eszter-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Mi úgy vágtunk bele a második gyerekprojektbe is, hogy az élet nem áll meg a koronavírus miatt, ha szeretnénk második babát, akkor legyen a testvérek között kis korkülönbség. Akkor viszont most kell cselekedni, mert februárban hároméves lesz már Erik. 

A második terhessége sokkal aktívabb volt, mert a kisfiával is foglalkoznia kellett, de ugyanolyan jól viselte, mint az elsőt. Természetesen a világjárvány miatt igyekeztek a lehető legkevesebbet kimozdulni, de szerencsére az otthonukhoz udvar is tartozik, így sok időt tudtak a szabadban tölteni. 

A Barátok közt alapszereplői egykor és most

Mára már csak négy alapszereplő játszik a Barátok köztben, de hozzájuk sorolhatjuk Rékasi Károlyt, aki nem sokkal az indulás után csatlakozott a stábhoz, és Ábrahám Editet is. Az 1956. december 26-án született színésznő 2014-ben úgy döntött, kiszáll a sorozatból, azt kérte, szüneteltessék karakterét, de a következő években is vissza-visszatért, 2019 októberétől pedig ismét állandó szereplő.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt alapszereplői 22 év alatt, és a régóta látható legfontosabb karakterek.

Ezt is szeretjük