A Barátok közt jóképű színésze felmondott a sorozatban - Ezért száll ki Pesák Ádám
Harmath Gergő megformálója, Pesák Ádám bő két év után hagyta ott a Barátok köztöt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pesák Ádám a párja, Janza Kata javaslatára jelentkezett a Barátok köztbe. Az RTL Klub ikonikus sorozatában 2018 áprilisában kezdett el forgatni, a nézők először az év júniusában találkozhattak vele. 

Harmath Gergőt, Harmath Árpád nevelt fiát, Berényi Zoltán eltitkolt fiát alakította több mint két évig, de úgy döntött, kiszáll. Nem először határozott így. 

Pesák Ádám otthagyta a Barátok köztöt

A színész először egy év után hagyta ott a sorozatot, mert nehezen tudta összeegyeztetni a színházi munkáit és a forgatásokat, ezért az előbbi mellett döntött. A nézők 2019 szeptemberében azt hihették, az általa alakított Gergő meghalt a gyermekotthont elpusztító tűzben. 

pesak-adam-baratok-kozt2
Fotó: Facebook/Barátok közt

A közönség hiányolta, Pesák Ádám pedig úgy döntött, az izgalmas történetszállal visszatér a Mátyás király térre, ahol decemberben bukkant fel ismét. 

A 26 éves sztár most másodszor távozik a Barátok köztből: a forgatókönyv szerint szerelmével, Adéllal (Papp Barbara) a kedd este adásba került esküvőjük után Kambodzsába költöznek, így talán nem végérvényesen kell búcsúzniuk a pártól a nézőknek.

pesak-adam-baratok-kozt
Fotó: Facebook/Barátok közt

- Visszajöttem még egy évre, de nem úgy írtak ki, hogy a karakterem meghalt, csak Kambodzsába ment. Én szerettem volna, hogy kiírjanak, mert nagyobb mozgásteret akartam. Túl sok mindent akarok egyszerre: megy a zenés színházi karrierem, a filmezést se akarom abbahagyni, de szeretnék máshol is dolgozni. Nyilván mindent egyszerre nem lehet, választanom kellett, és ezt a döntést sajnos meg kellett hoznom. Ettől függetlenül a csapatot imádom, és szeretném tovább kamatoztatni, amit a Barátok közttől kaptam - mesélte a Reggeliben

A cikk az ajánló után folytatódik

Döntését még a tavaszi karanténidőszak előtt hozta meg, de az azóta történtek ismeretében sem bánta meg, hogy a sorozatból távozás mellett határozott. 

- Hullámzó volt a pandémia időszaka, eleinte kétségbe estem, hogy mit fogok csinálni, aztán rájöttem, hogy legalább tudok kicsit pihenni, töltekezni, és minőségi időt tudtam együtt tölteni Katóval.  

A Barátok közt gyerekszereplői egykor és most

Szabó Kittit 15 évesen válogatták be a sorozatba. 2009-től 2012-ig formálta meg Bartha Zsolt lányát, Lindát, aztán úgy döntött, visszaül az iskolapadba, és csak a tanulmányaira koncentrál. Ma kisgyerekes anyuka, akinek a YouTube-csatornája nagy népszerűségnek örvend. Nem ő az egyetlen a Barátok közt egykori gyereksztárjai közül, akivel megfordult a világ a sorozat óta. Nézd meg, mennyit változott a többi szereplő az évek alatt!

Ezt is szeretjük