A Barátok közt színésznőjére rá sem ismerni: a hosszú, szőke hajból rövid, barna lett
Kardos Eszter teljesen megváltozott külsővel tért vissza a Barátok köztbe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok néző azt gondolhatja, új szereplővel bővült a Barátok közt csapata, mert megjelent egy rövid, barna hajú hölgy a történetben. Pedig ő nem más, mint a Kardos Eszter által megformált Illés Vanda. 

A hosszú, szőke hajú nőként megismert karakter a gyermekéért folytatott küzdelem miatt alakult át teljesen.  

Kardos Eszter átalakulása

Kardos Esztert 2007-ben ismerhették meg az RTL Klub napi sorozatának rajongói: Berényi Júlia (Mérai Kata) és Illés Alex (Kocsis Pál) lánya 2011-ig volt állandó szereplő, az elkövetkező években fel-felbukkant, majd 2019-ben huzamosabb időre tért vissza.  

Illés Vanda 2008-ban és 2020-ban: a tinilányból vonzó, dögös nő lett.
Illés Vanda 2008-ban és 2020-ban: a tinilányból vonzó, dögös nő lett.
Fotó: RTL Klub

Vanda nagyon nehéz helyzetbe került. 2020 március elején láthatták a nézők, hogy el kellett szakadnia kisfiától, Marcitól, aki egy súlyos genetikai betegség miatt Kínába ment kezelésre az apukájával, Berényi Balázzsal (Aradi Balázs), ám Vanda nem tarthatott velük: nem léphet Kína területére, mert korábban részt vett egy tüntetésen. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A fiatal anyának a történet szerint borzasztóan hiányzik a beteg gyermeke, és a végsőkig elmegy, hogy találkozhasson vele. Úgy akarja kicselezni a hatóságokat, hogy átmaszkíroztatja magát, megváltoztatja a frizuráját, ezáltal talán az arcfelismerő rendszer nem tudja beazonosítani.  

kardos-eszter
Fotó: RTL Klub

- Gyerekszínészként a Twist Olivérben játszottam Olivért, illetve a Légy jó mindhaláligban Nyilas Misit, ott nagyon élveztem, hogy fiúvá kellett alakulnom. A legnagyobb kihívás a kontaktlencse volt, mert még soha nem használtam ilyet, sőt még szemüveget sem. Nehéz volt a forgatás alatt figyelmen kívül hagyni a kontaktlencsét, hiszen úgy éreztem, mintha homok ment volna a szemembe - mesélte átalakulásáról a 29 éves sztár.  

Az átalakulás hatására a haja hosszán egy pillanatra elgondolkodott, hogy egyszer talán kipróbálná a rövid fazont, de amikor elmesélte az ötletét a párjának, Rúbennek, az teljesen ledöbbent, és hallani sem akart róla. Számára a nő hosszú hajjal az igazi.  

kardos-eszter2
Fotó: RTL Klub

Körülbelül négy órába telt a próbasmink, amikor kikísérletezték, hogyan nézzen ki, milyen típusú sminkkel lesz a legnagyobb a kontraszt a valódi arca és a maszkírozott között. Az ehhez kapcsolódó forgatás egy egész napon át tartott. 

- Mivel édesanya vagyok, nagyon megérint ez a történetszál, ami során a kisfiamért harcolok. Bár a sorozatbeli gyermekem, Marci hónapok óta távol van tőlem, szerencsére az igazi kisfiam, Erik még soha, egyetlen éjszakát sem töltött nélkülünk. 

- Most kezdjük tervezgetni, hogy egy-egy éjszakára anyukámnál alszik, illetve ha majd a vírushelyzet engedi, heti néhány napra beadjuk családi napközibe. Rúbennel örülnénk, ha egy kis időt kettesben tudnánk tölteni, illetve Eriknek is jót tesz majd, ha hozzászokik más társasághoz, hiszen ez az élet rendje.  

A mi kis falunk Matyija a valóságban

Molnár Áron az RTL Klub sorozatában egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr.

Ezt is szeretjük