Varga Iza rövid, szőke hajjal: te felismered így a Barátok közt sztárját?
Varga Iza felkavarta az Instagram állóvizét rövid frizurájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Iza 1998 óta formálja meg az ország legnépszerűbb ügyvédnőjét, dr. Balogh Nórát a Barátok köztben. Az elmúlt 22 évben szinte alig változott a külseje: ugyan kísérletezett hosszabb-rövidebb frizurákkal, sötét tincseitől a kezdetek óta nem vált meg.

Épp ezért érte váratlanul a rajongóit az a kép, amit a hétvégén posztolt. A felvételen alig lehet ráismerni: rövid, szőke hajjal teljesen új oldalát mutatta meg a színésznő.

Varga Izabella rövid hajjal

„Új szerepben: Norma Bates” - írta az Örkény István Színházban készült fotó mellé. Bár mindössze egy szerep kedvéért változtatott a megjelenésén, rajongói egyből a szívükhöz kaptak a fotó láttán. 

Rengetegen kérdésekkel kezdték bombázni, féltették a hosszú hajzuhatagot. A 47 éves szépség megnyugtatta őket, esze ágában sincs levágatni a haját, pusztán legújabb darabja kedvéért visel parókát. Ő alakítja majd a Psycho női főszereplőjét a film színpadi verziójában.

Voltak olyanok is, akik imádták kurta hajviselettel, szerintük így még dögösebb, mások szerint Varga Iza akár kopaszra is borotválhatná a fejét, úgy is lélegzetelállító lenne.

A készülő produkció hírére is sokan lázba jöttek, Alfred Hitchcock 1960-as alkotása örök klasszikus a horrorfilmek között. Számos verzió látott már napvilágot az eredeti óta, Amerikában sorozat is készült belőle. A Bates Motel - Psycho a kezdetektől című szériában Norma Bates figuráját Vera Farmiga színésznő keltette életre.

Varga Iza gyönyörű lányai

Varga Iza büszke lányaira, a 13 éves Sárára és a 18 esztendős Annára, akik jó tanulók, szépek és tehetségesek is. Anya és idősebbik lánya között külsőre nagy a hasonlóság. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokkal büszkélkedhet a Barátok közt sztárja, Varga Iza.

Ezt is szeretjük