Varga Iza rövid, szőke hajjal: te felismered így a Barátok közt sztárját?
Varga Iza felkavarta az Instagram állóvizét rövid frizurájával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Iza 1998 óta formálja meg az ország legnépszerűbb ügyvédnőjét, dr. Balogh Nórát a Barátok köztben. Az elmúlt 22 évben szinte alig változott a külseje: ugyan kísérletezett hosszabb-rövidebb frizurákkal, sötét tincseitől a kezdetek óta nem vált meg.

Épp ezért érte váratlanul a rajongóit az a kép, amit a hétvégén posztolt. A felvételen alig lehet ráismerni: rövid, szőke hajjal teljesen új oldalát mutatta meg a színésznő.

Varga Izabella rövid hajjal

„Új szerepben: Norma Bates” - írta az Örkény István Színházban készült fotó mellé. Bár mindössze egy szerep kedvéért változtatott a megjelenésén, rajongói egyből a szívükhöz kaptak a fotó láttán. 

Rengetegen kérdésekkel kezdték bombázni, féltették a hosszú hajzuhatagot. A 47 éves szépség megnyugtatta őket, esze ágában sincs levágatni a haját, pusztán legújabb darabja kedvéért visel parókát. Ő alakítja majd a Psycho női főszereplőjét a film színpadi verziójában.

Voltak olyanok is, akik imádták kurta hajviselettel, szerintük így még dögösebb, mások szerint Varga Iza akár kopaszra is borotválhatná a fejét, úgy is lélegzetelállító lenne.

A készülő produkció hírére is sokan lázba jöttek, Alfred Hitchcock 1960-as alkotása örök klasszikus a horrorfilmek között. Számos verzió látott már napvilágot az eredeti óta, Amerikában sorozat is készült belőle. A Bates Motel - Psycho a kezdetektől című szériában Norma Bates figuráját Vera Farmiga színésznő keltette életre.

Varga Iza gyönyörű lányai

Varga Iza büszke lányaira, a 13 éves Sárára és a 18 esztendős Annára, akik jó tanulók, szépek és tehetségesek is. Anya és idősebbik lánya között külsőre nagy a hasonlóság. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokkal büszkélkedhet a Barátok közt sztárja, Varga Iza.

Ezt is szeretjük