Kapócs Zsóka fia már óvodás: Borisz magasabb, mint a kortársai
Kapócs Zsóka Palik László műsorában beszélt kisfiáról. Borisz nagyapjára ütött, aki két méter magas volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kapócs Zsóka igazi határozott, karakán személyiség, aki, amit a fejébe vesz, tűzön-vízen át véghez viszi. Pályafutására is jellemző ez a céltudatosság: gyerekként két dolog érdekelte, a kreatív hobbi és a színészet, végül mindkettőből karriert csinált.

A gyermekvállalás kérdése volt az egyetlen, amikor nem volt magabiztos. Mielőtt 2018 áprilisában életet adott volna fiának, már hat éve vágyott az anyaságra. 

Kapócs Zsóka fia, Borisz

Sokáig nem hitte el, hogy valaha pozitív terhességi tesztet tarthat a kezében. Háromszor műtötték endometriózissal, és a magánélete sem alakult úgy egy ideig, hogy szóba kerüljön a családalapítás. Végül minden a helyére került, Simek Péter labdarúgó személyében megtalálta azt a férfit, aki tökéletes édesapja gyermeküknek.

kapócs-zsóka-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Az egykori szépségkirálynő kincsként óvja a négyéves Boriszt a nyilvánosságtól. A közösségi médiában nem mutatja meg az arcát, és csak ritkán beszél arról, milyen gyerkőc a kisfia. Palik László műsorával tett kivételt, elárulta, hogy Borisz a magasabb, mint a kortársai.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Akkora, hogy amikor beviszem az óvodába, olyan, mintha rossz csoportba vittem volna. Majdnem egy-másfél fejjel nagyobb mindenkinél. Hat-hét-nyolc évesekre való ruhákat veszek neki - mesélte a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

Sportoló apukája is 180 fölötti, ám Kapócs Zsóka szerint Borisz az ő édesapjától örökölte a termetét, aki két méter magas volt. Zömök termetében azonban egyértelműen a focistára ütött, akivel már most mindennap rúgják a bőrt.

- Titkos vágya, hogy focistát neveljen belőle. Mindennap fociznak otthon. Én még úgy látom, hogy a gyerek nincs annyira oda a futballért, mint az apja, de van rövid edzés, ami nem tanulás, mindig csak egy picit ismerkedik a labdával. Imádják egymást, én meg soha nem gondoltam volna, hogy nekem ilyenben lesz részem! Ez a világ legcsodálatosabb érzése.

Bálint Antónia munkája ma

Bálint Antónia hét esztendeje eltűnt a rivaldafényből. Ő maga döntött úgy, hogy nem kíván már szerepelni, visszavonul, és teljesen civil életet él. Azt nem állítja, hogy néha nem hiányzik neki a rivaldafény, de nem bánta meg döntését.

Ezt is szeretjük