Horváth Éva nagyobbik fia rengeteget nőtt: Kristóf friss fotóján ámul mindenki
Horváth Éva négy és fél éves fiából magas óvodás lett. Kristóf igazi örökmozgó, cserfes gyerkőc, aki angolul is szépen beszél.

horváth-éva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Évának azért fontos az anyák napja, mert 2017-ben épp ezen az ünnepen tudatta a nagyvilággal, hogy édesanya lett. Nagyobbik fiának az év május 1-jén adott életet.

Kristóf igazi világjáró gyerkőc, csupán féléves volt, amikor először járt Indonéziában. Ezek után nem meglepő, hogy élvezi azokat a dolgokat, amelyek az utazással kapcsolatosak. A repüléstől az új helyek feltérképezéséig mindent imád. 

Horváth Éva kisfia, Kristóf

Az immár négy és fél éves lurkó óvodáskorba ért, ráadásul nem is akárhol kiscsoportos. Miután családjával január végén fél évre Délkelet-Ázsiába költöztek, egy angol nyelvű oviba jár Balin. Édesanyja az Instagram-oldalán készített egy fotót fia első napjáról. A friss felvételen láthatjuk, Kristóf széles mosollyal várta, hogy megismerkedhessen az új barátaival, valamint az is szembetűnő volt, milyen sokat nőtt az utóbbi időben.

Az egykori szépségkirálynő YouTube-sorozatában egy egész epizódot szentelt a témának. Az Évi Édenkertje 15. részében elárulta, az óvodák Balin sok mindenben eltérnek a magyar intézményektől: a gyerekek már itt elkezdenek számolni tanulni, valamint a betűkkel, szavakkal is ismerkednek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Étkezés szempontjából is vannak eltérések, például a szülőknek nem muszáj uzsonnát csomagolniuk, külön menüből lehet rendelni az ebédet és a nassolnivalót.

Arról is beszélt, hogy Kristófot bedobták a mély vízbe. Az új közegen kívül az angol beszédhez is alkalmazkodnia kell. Bár nem érti még teljesen a nyelvet, édesapja és édesanyja sokszor beszélt hozzá angolul, így jó pár szót és kifejezést megtanult, és szépen használja is őket.

Kristóf így mosolygott öccse, Alex mellett az ovi első napján.
Kristóf így mosolygott öccse, Alex mellett az ovi első napján.
Fotó: YouTube/Horváth Éva

A tündéri, szőke fürtös gyerkőc a feliratkozók nagy kedvence. Sokan imádják, hogy igazi örökmozgó, akinek sosem lehet letörölni a vigyort az arcáról. Másokat a cuki beszólásaival vesz le a lábáról.

- A vlog egyik színfoltja Kristóf, óriási karakter. Viszonylag későn kezdett beszélni, de a lemaradását most behozza, reggeltől estig jár a szája. Egy percig sem unatkozunk mellette - mesélte Horváth Éva a Best magazinnak.

Rába Tímea lánya a Miss Universe Hungaryn

Rába Tímea 1991-ben a Miss Hungary szépségversenyen második helyezett lett. Az 51 éves, egzotikus szépség ma három gyermek édesanyja, nagyobbik fia, Márk 2017-ben egy unokával is megajándékozta, 19 éves lánya, Tóbiás Nina pedig a nyomdokaiba lépett. A 2021 novemberében megrendezett Miss Universe Hungary szépségversenyen második udvarhölgy lett. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük