Kánya Kata platinaszőkére festette a haját - Felismered az új frizurájával?
Kánya Kata búcsút intett a barna hajnak és ikonikus, ősz tincsének, és szőkére festette a haját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyáron Wossala Rozina szerepelt sokat a bulvár hírekben azzal, hogy szinte rá sem ismerni, miután sokat fogyott, és a haját is megnövesztette. 

Nem A Konyhafőnök egykori zsűritagja az egyetlen, aki látványosan megváltozott: édesanyja, Kánya Kata is új külsővel hódít. 

Kánya Kata szőke lett

Színésznőként diplomázott, színházban és filmekben is szerepelt, majd műsorvezetőként is ismertté vált a Cupido, a Vitriol vagy a Lyukasóra című műsorával. Emellett elindította saját társközvetítő irodáját is. 

Lányával és megszokott külsejével, valamint az RTL Klub Reggeliben június közepén.
Lányával és megszokott külsejével, valamint az RTL Klub Reggeliben június közepén.
Fotó: Instagram/Wossala Rozina, RTL Klub/Reggeli

2020. augusztus 11-én a 68. születésnapját ünnepelheti, de bőven letagadhat korából - pláne most, hogy a nyáron platinaszőke hajra váltott. 

A legtöbben barna hajszínnel és hófehér tincsével ismerik, de amikor június 17-én az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, már szőkén zsebelte be a bókokat. 

kanya-kata-szoke
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Hogy lehet ilyen jól kinézni? - fogadta a műsorvezető, Lakatos Márk. 

- Tiszta Rozika, elképesztő, mennyire hasonlítanak egymásra - jegyezte meg Papp Gergő. 

- Főleg így, szőkén! - tette hozzá Lakatos Márk, aki azt is megjegyezte, hogy nagyon jól áll neki az új hajszín. 

Kánya Kata azt mondta, még nem az igazi, de alakul. Azóta augusztus végén már részt vett egy anya-lánya hajfestésen, így világosabb, platinaszőke lett a haja. 

Wossala Rozina 10 kilót fogyott

A sztárséf július végén azt nyilatkozta, az elmúlt kilenc hónapban több mint tíz kilót fogyott. Az elmúlt másfél évben az ő életében is testileg, valamint lelkileg is sok változás történt, aminek következtében elkezdett jobban figyelni magára. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire lefogyott, és milyen sokat változott.

Ezt is szeretjük