Kiszel Tünde bikinis fotóján nem 60 évesnek néz ki - A naptárdíva remek formában van

Kiszel Tündének is a Balaton a Riviéra, a magyar tenger partjáról posztolt bikinis fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évtizedekben az emberek egyre egészségtudatosabban élnek: odafigyelnek arra, mit esznek, rendszeresen sportolnak, és igyekeznek pozitív életszemlélettel, lehetőleg káros stressz nélkül élni az életüket. 

Ez az emberek megjelenésén is meglátszik, sok színésznő, énekesnő és modell ötven, hatvan vagy hetven felett is olyan remek formában van, hogy éveket vagy évtizedeket is letagadhatnak. Ez nemcsak a világsztárokra igaz, hanem a hazai hírességekre is. 

Kiszel Tünde bikiniben

Kiszel Tündéről kevesen gondolnák, hogy tavaly novemberben lett kereken hatvanéves. "Nekem a Balaton a Riviéra!" - írta friss fotójához, amin bikiniben pózol Balatonfüreden, és bőven letagadhatna korából. 

A naptárdíva tesz is azért, hogy remek formában legyen: egy időben rendszeresen posztolt képeket az edzőteremből, a koronavírus-járvány kitörése és a jó idő beköszönte után pedig gyakran biciklire pattan. 

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Karda Bea 69 esztendős, de bikinis testét sok fiatalabb nő is bátran megirigyelheti. Bikiniben sem fél megmutatni alakját, amiért a mai napig sokat tesz, odafigyel arra, mit és mikor eszik. Azt az üzenetet szeretné közvetíteni kortársainak a képekkel, hogy sosem szabad elhanyagolni az egészséget, hiszen ez a legfontosabb dolog az életben. Az énekesnő mellett négy hatvan fölötti magyar sztárt láthatsz bikiniben, akik remek formában vannak.

Ezt is szeretjük