Kánya Kata sötétbarna hajra váltott: 68 évesen teljesen megújult a külseje
Kánya Kata az utóbbi években több hajszínnel is kísérletezett, most búcsút intett a világos tincseknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kánya Katát fekete és barna hajjal ismerte meg az ország: színésznőként diplomázott, még a Színház- és Filmművészeti Főiskolára járt, amikor már a Vígszínház darabjaiban szerepelt.

A tévénézők is hamar megismerték az arcát, olyan műsorokkal hódította meg a képernyőt, mint a Lyukasóra, a Vitriol vagy a Cupido. Mindemellett elindította saját társközvetítő irodáját, társkeresés témában a mai napig rengeteg beszélgetős műsorba hívják.

Kánya Kata barna hajjal

Kánya Kata az a fajta nő, aki nemhogy nem fél a változástól, egyenesen igényli azt. Imád időről időre megújulni: túl volt a hatvanon, amikor tetoválást varratott magára, és a frizuráit is gyakran váltogatja. Az elmúlt években ősz tincsekkel és platinaszőkén is láthattuk, 68 évesen pedig visszatért a sötétbarna hajszínhez, ezzel az árnyalattal teljesen megújult a külseje.

Bár márciusban a Sláger Rádió vendégeként még világos, melírozott frizurával fotózták, a friss, lányával, Wossala Rozinával készült képen már teljesen más külsővel mosolyog a kamerába.

2021 szeptemberében az RTL Klub Reggeli nézői még ilyen platina szőke frizurával láthatták.
2021 szeptemberében az RTL Klub Reggeli nézői még ilyen platina szőke frizurával láthatták.
Fotó: Instagram/Kánya Kata

A friss felvételen az új, sötét árnyalathoz remekül passzoló, piros ruhában öleli lányát. Nem meglepő, hogy a kommentelők sem fukarkodtak a bókjaikkal.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Két igazi nő!”

"Szép anyának csak szép lánya lehet!”

"Két tesó! Szépek vagytok!” - írták a Facebook-bejegyzéshez a rajongók.

Nem csak a jó géneknek köszönhető, hogy ilyen fantasztikusan néznek ki mindketten. Sokat tesznek a fittségért. Wossala Rozina 12 kilótól szabadult meg az életmódváltásnak köszönhetően, és édesanyja is rendszeresen sportol.

kánya-kata
Fotó: Instagram/Kánya Kata

Kánya Kata a szakmájából adódóan is fontosnak tartja az ápolt, esztétikus megjelenést. Ha az irodába megy, mindig tesz magára legalább egy leheletnyi sminket, hogy hiteles legyen, ha valakinek a külsejével kapcsolatban ad tanácsot.

- Akárhogy is azt mondják, a külső nem számít, hát dehogynem számít. Ez nem egyenlő azzal, hogy szépnek kell lenni, szerintem az egyáltalán nem fontos. Az a fontos, hogy egyéniségek legyünk - ecsetelte Péterfi Judit Tükör című műsorában 2020 decemberében. 

Détár Enikő szőke hajjal

Détár Enikőt az elmúlt évtizedek során számos szerepben láthattuk, egyvalamihez azonban mindvégig ragaszkodott: vörös tincseihez. Az árnyalatot és a fazont néha egy kicsit variálta, de igazán nagyot nem változtatott. Ezért volt nagyon meglepő, amikor kiposztolt egy képet az Instagram-oldalára, amin szőke, rövid hajjal látható. 

Ezt is szeretjük