Ő Kandász Andrea férje - Ferivel már 22 éve élnek boldog házasságban
Kandász Andrea a TV2-nél ismerte meg férjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Kandász Andrea elvállalta, hogy szerepel az Ázsia Expressz 2-ben, a szereplést óriási kihívásnak élte meg, ugyanis ekkor fordult elő vele először 22 év után, hogy hosszabb távon szeretett férje, Feri nélkül kellett lennie. Nem csoda, hogy a forgatás alatt a népszerű műsorvezetőnek kedvese és lánya, Lolita hiányzott a legjobban.

A sztár rendszeresen posztol szeretett férjéről közös felvételeket, az alábbi fotó idén augusztusban készült róluk Németországban.

A nyár elején Horvátországban nyaraltak, Porec strandját fedezték fel együtt, természetesen az előző házasságából született lánya is velük tartott, csak ő nem szerepel a képen.

Amikor 2017-ben a FEM3 Caféban mesélt kapcsolatukról, Kandász Andrea elmondta: az első egy év inkább egymás megismeréséről szólt és kettőjük összecsiszolódásáról, idővel pedig egyre mélyebbé vált a szerelmük.

A TV2-nek köszönhetik, hogy egymásra találtak, ugyanis mind a ketten a csatorna munkatársai voltak már a kezdetek kezdetén. Azt a feladatot kapták, hogy Prágában készítsenek Václav Havellel és Göncz Árpáddal interjút. Operatőrnek Ferit osztották be mellé, és a kint töltött négy nap alatt jókat beszélgettek, de más akkor még nem történt köztük.

Érdekesség, hogy amikor megismerkedtek, mind a ketten házasok voltak, de végül elhatározták, hogy együtt fogják leélni az életüket. Kandász Andrea szerint Feri az ő másik fele.

Béres Alexandra is már több mint 20 éve férjnél van

Képes összeállításunkban megnézheted Béres Alexandra ritkán látott férjét, Krisztiánt.

Ezt is szeretjük