Ördög Nóra viharos gyorsasággal vált el – Ezért rúgta fel házasságát Nánási Pálért
Ördög Nóra és Nánási Pál mindketten házasok voltak, amikor menthetetlenül egymásba szerettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál az utazós vlogjuk mellett elindították a podcastjukat is, amelyen körülbelül egy órán keresztül beszélnek az életük olyan területeiről, amelyek a rajongóikat érdeklik. Az első adásban a párkapcsolatuk részleteibe avatták be a hallgatókat, akiknek azt is elárulták, hogy mindketten házas emberek voltak, amikor egymásba szerettek.

- Annyira gyorsan ugrottunk bele a kapcsolatunkba, annyira rövid idő alatt, már-már viharos gyorsasággal mondtuk ki az ítéletet, hogy igen, ez az, ez a száz százalék, egy életre szól, és felrúgtuk a korábbi életünket. Olyan szinten éreztünk egy zsigeri sugallatot, hogy én nem éreztem benne különösebb rizikót, amikor ezt kimondtam – kezdte a vallomást a TV2 műsorvezetője.

Azért az a telefonhívás rémálmaimban fog visszaköszönni, amikor fel kell hívnod anyukádat, hogy:

anya, az a helyzet, hogy válok, de semmi baj, nagyon szerelmes vagyok, minden oké, megtaláltam az igazit, úgy hívják, hogy Nánási Pál.

Anyukám letette a telefon, és viharos sebességgel beírta a Google-ba, hogy kis az a Nánási Pál, és elsápadva visszahívott: de kislányom, hát ez az ember nős! Mind a kettőnk életében volt egy első fejezet, amit le kellett zárni. Azt mondtam: higgyétek el, találkozni fogtok vele, belenéztek a szemébe, és érteni fogjátok. Ez így is lett, nagyon gyorsan összehoztuk a találkozót, a szüleim két nappal később bevágták magukat az autóba és találkoztunk egy cukrászdában, semleges terepen - idézte fel a kétgyerekes sztár.

Az is kiderült, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál nemcsak azt a döntést hozta meg viharos gyorsasággal, hogy mindketten felrúgják az első házasságukat, mert együtt szeretnék leélni az életüket, hanem azt is, hogy összeköltöznek.

- Ahogy én eljöttem az előző otthonomból, egy napot csöveztünk az öcsém lakásában, a következő nap már az albérletben laktunk. Villámgyorsan kivettünk egy lakást, odahívtuk a szüleimet a cukrászdázás után. És értették. Megnyugvás volt, hogy rád néztek, és tudták, mit látok benned.

Nánási Pál elárulta, hogy az édesanyja sajnos már nem ismerhette meg Ördög Nórát, már nem élt, amikor egymásba szerettek, de szavai szerint az édesapjával ő is lejátszott egy kemény menetet, miután közölte, hogy válik, mert megtalálta az igazit. Neki nem nagyon kellett magyarázni, ki az az Ördög Nóra.

Ördög Nóra, Nánási Pál és annak édesapja a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában idén áprilisban.
Ördög Nóra, Nánási Pál és annak édesapja a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában idén áprilisban.
Fotó: TV2

- Pár nappal később elutaztunk Miamiba, elmenekültünk kicsit a vihar elől, jó volt, tulajdonképpen ott kezdtünk el igazán beszélgetni dolgokról, emlékszel – osztotta meg a hallgatókkal Ördög Nóra.

- Jaj, tényleg, hú de összevesztünk. Körülbelül a harmadik napon – bukott ki Nánási Pálból.

- Nagyon! Gondoltam, csomagolok, és hazajövök. Olyan húsba vágó dolgok, amik egy kapcsolat alapját képezik, nem kerültek előtt szóba előtte a nagy rózsaszín ködben. Amiket normális esetben az emberek kicsit előbb elkezdenek átbeszélgetni, mi azokat ott pótoltuk be. Azért miközben szürcsöltük a koktélokat, ott volt néhány nagyon erős konfliktusunk, és azt gondoltam: na, ezt lehet, hogy elhamarkodtuk. De eztán kibékültünk, igazából csak egy este volt – folytatta a történetet Ördög Nóra.

Ezt az egy esetet leszámítva az első pár évben nem is voltak viták, a műsorvezető bevallása szerint házibulikban a mai napig ők a legidegesítőbb, smárolgatós pár, de ez nem zavarja őket, a 36 éves sztár szerint az érintés, az ölelés nagyon fontos, alapja a kapcsolatuknak. Ha például valamin összevesznek, Nánási Pál szavak nélkül, öleléssel kezdeményezi a békülést.

Ezt is szeretjük