Ő Kandász Andrea ritkán látott lánya: a 26 éves Lolita igéző szemű, szőke szépség
Kandász Andrea alig várja, hogy lánya unokákkal ajándékozza meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea lánya születésének napját akár egy filmben is el tudnánk képzelni. A tévés magzatvize éppen akkor folyt el, amikor befejezte interjúját a dalai lámával. A különleges nap óta 26 esztendő telt el, a kisbabából pedig igéző szemű, szőke szépség vált.

Bár a 26 esztendős Lolitát csak nagyon ritkán láthatjuk, a tévés egy-egy alkalommal kivételt tett, és megmutatja a nagyközönségnek, milyen gyönyörű, felnőtt nő lett belőle.

Kandász Andrea és 26 éves lánya

Ők az a fajta anya-lánya páros, akik egymás legjobb barátnői is egyben. Mindent elmondanak a másiknak, sőt amióta a műsorvezető egy palesztin gyógynövény-receptúrának köszönhetően 23 kilót fogyott, még a ruhákon is osztoznak. 

Ahogy telik az idő, egyre többet kerül szóba köztük, hogy Lolita mikor ajándékozza meg édesanyját unokákkal. Bár egyelőre még nem kopogtatott be hozzá a nagy Ő, az anyaság gondolata kislány kora óta foglalkoztatja.

- Lola a huszonévesek mindennapjait éli, de biztos vagyok benne, mihelyt megtalálja a neki megfelelő párt, készen áll a családalapításra. Nem pénzt, kocsit vagy karriert vár el egy férfitől, hanem azt, hogy szeresse, ahogy engem is imád az apja. Hiszek benne, hogy hamarosan megtalálja az igazit - mesélte a Story magazinnak.

Kandász Andrea és Lola 2021 áprilisában a Mokkában.
Kandász Andrea és Lola 2021 áprilisában a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

Kandász Andrea és férje, Feri már gőzerővel készülnek a nagyszülői szerepre. Gyakran fantáziálnak arról, milyen lesz, ha újra egy kis lurkó szaladgál körülöttük.

- Ferivel sokat beszélgetünk róla, hogy milyen nagyszülők leszünk. Én azt tervezem, hogy vagány nagyi leszek, benne leszek az unokáimmal minden őrültségben. Kultúrát és világlátást szeretnék nekik átadni, ahogy a lányomnak is adtam. Annyi különbséggel, hogy az unokáimat nem kell majd nevelnem, csak kényeztetnem.

Kandász Andrea bikinis fotói

Kandász Andrea élete formájában van, néhány hónap alatt 23 kilótól szabadult meg. Az ötvenéves műsorvezetőnek nemcsak 23 évvel ezelőtti formáját sikerült visszanyernie, újra magára tudja kapni régi ruháit, és az önbizalma is annyira megnőtt, hogy egy szexi, bikinis fotózást is bevállalt.

Ezt is szeretjük