Kandász Andrea 22 kilót fogyott: szexi ruhában mutatta meg alakját
Kandász Andrea látványos fogyása után újra jól érzi magát merész ruhákba öltözve is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea visszanyerte önbizalmát, mióta egy, a palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően mostanra már 22 kilótól szabadult meg, és egy fotózást is vállalt szexi ruhákban. 

Mivel a szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé. A fogyásának hála újra bátran felvesz merészebb ruhákat, amikben az elmúlt időszakban nem merte magát megmutatni.

Kandász Andrea szexi ruhákban

Amikor a 49 éves sztár a nyáron elkezdett fogyókúrázni, nem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire látványos eredményt sikerült elérnie. Nem csak hiúsági kérdés volt a fogyás: húszkilós súlyfelesleggel rengeteg betegség kialakulásának a kockázata is nagyobb, ez is jó okot szolgáltatott arra, hogy változtasson. 

- Persze a férjemnek a kis kibuggyanó hurkáimmal is tetszettem, de én nem voltam elégedett. És ez a lényeg. Magunknak megfelelni! Egy ilyen ruha viselése azt üzeni, hogy "jól érzem magam a bőrömben ". Szeretem, hogy ilyen sokszínű tudok lenni: anya, háziasszony, dolgozó nő, műsorvezetőként díva, de néha kukta is, de mindemellett egy érzéki, szexi, szerelmes nő. 

kandasz-andrea2
Fotó: Lung András

- A férjem, mivel imád, minden súlycsoportomban vonzónak talál, de ha én magamat nem annak látom, akkor sok mindenben akadályoz a párkapcsolatban is. Engem. Nem a férjemet. 23 éve szeretjük egymást szenvedélyesen. Fenntartjuk a tüzet. Erre nagyon figyelünk. Például szerepjátékokat is szoktunk játszani, amelyek során a Moulin Rouge-ruhák is előkerülnek néha. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévés gyerekkora óta rajong a híres francia mulató világáért, ahol extravagáns táncosok fantasztikus és olykor megbotránkoztató revüműsorokkal kápráztatták el a közönséget.

- Az esküvői ruhám is ilyen volt: bordó-fehér, szexi. Imádok táncolni, tinikoromban órákig el tudtam nézni a Moulin Rouge produkcióit, jártam is ott. Imádom a 19. századi francia irodalmat, nagyon érdekel a táncosnők misztikusnak tűnő élete.

kandasz-andrea1
Fotó: Lung András

- Természetesen itt nem arra gondolok, hogy sokszor kihasználták őket, mert a ledérséget könnyűvérűséggel azonosították, hanem a művészetükről beszélek, amely persze rendkívül nőies, nagyon erotikus. Talán pont ennek hatása az, hogy eredetileg musicalszínésznőnek készültem, de négyévente indult csak ez az osztály a főiskolán, így nem volt türelmem kivárni, és a másik álmomat valósítottam meg, így lettem tévés - árulta el.  

Fásy Zsüliett látványos fogyása

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de aztán visszatért a megszokott étrendjéhez, és visszaszedte a leadott felesleget. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által, hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük