Kandász Andrea 22 kilót fogyott: szexi ruhában mutatta meg alakját
Kandász Andrea látványos fogyása után újra jól érzi magát merész ruhákba öltözve is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea visszanyerte önbizalmát, mióta egy, a palesztin népgyógyászatban használt receptúrának köszönhetően mostanra már 22 kilótól szabadult meg, és egy fotózást is vállalt szexi ruhákban. 

Mivel a szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé. A fogyásának hála újra bátran felvesz merészebb ruhákat, amikben az elmúlt időszakban nem merte magát megmutatni.

Kandász Andrea szexi ruhákban

Amikor a 49 éves sztár a nyáron elkezdett fogyókúrázni, nem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire látványos eredményt sikerült elérnie. Nem csak hiúsági kérdés volt a fogyás: húszkilós súlyfelesleggel rengeteg betegség kialakulásának a kockázata is nagyobb, ez is jó okot szolgáltatott arra, hogy változtasson. 

- Persze a férjemnek a kis kibuggyanó hurkáimmal is tetszettem, de én nem voltam elégedett. És ez a lényeg. Magunknak megfelelni! Egy ilyen ruha viselése azt üzeni, hogy "jól érzem magam a bőrömben ". Szeretem, hogy ilyen sokszínű tudok lenni: anya, háziasszony, dolgozó nő, műsorvezetőként díva, de néha kukta is, de mindemellett egy érzéki, szexi, szerelmes nő. 

kandasz-andrea2
Fotó: Lung András

- A férjem, mivel imád, minden súlycsoportomban vonzónak talál, de ha én magamat nem annak látom, akkor sok mindenben akadályoz a párkapcsolatban is. Engem. Nem a férjemet. 23 éve szeretjük egymást szenvedélyesen. Fenntartjuk a tüzet. Erre nagyon figyelünk. Például szerepjátékokat is szoktunk játszani, amelyek során a Moulin Rouge-ruhák is előkerülnek néha. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévés gyerekkora óta rajong a híres francia mulató világáért, ahol extravagáns táncosok fantasztikus és olykor megbotránkoztató revüműsorokkal kápráztatták el a közönséget.

- Az esküvői ruhám is ilyen volt: bordó-fehér, szexi. Imádok táncolni, tinikoromban órákig el tudtam nézni a Moulin Rouge produkcióit, jártam is ott. Imádom a 19. századi francia irodalmat, nagyon érdekel a táncosnők misztikusnak tűnő élete.

kandasz-andrea1
Fotó: Lung András

- Természetesen itt nem arra gondolok, hogy sokszor kihasználták őket, mert a ledérséget könnyűvérűséggel azonosították, hanem a művészetükről beszélek, amely persze rendkívül nőies, nagyon erotikus. Talán pont ennek hatása az, hogy eredetileg musicalszínésznőnek készültem, de négyévente indult csak ez az osztály a főiskolán, így nem volt türelmem kivárni, és a másik álmomat valósítottam meg, így lettem tévés - árulta el.  

Fásy Zsüliett látványos fogyása

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de aztán visszatért a megszokott étrendjéhez, és visszaszedte a leadott felesleget. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által, hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük