Emilio felesége több mint 20 kilót fogyott - Tina fotóin jól látszik a változás
Emilio nem egyedül fogott életmódváltásba, felesége, Tina is vele diétázik, illetve sportol.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio több mint 80 kilót fogyott: november közepén a Drága családomban azt mondta, egykor 168 kiló is volt, de most már csak 80-at mutat alatta a mérleg. 

Az énekes nem egyedül fogott diétába, és kezdett el rendszeresen mozogni: az életmódváltásban a felesége, Bangó Margit unokája, Tina a társa, aki szintén szép eredményeket ért el. 

Emilio felesége több mint 20 kilót fogyott

- Tina is már több mint húsz kilót fogyott. Próbálunk a lehető legkönnyedebb ételekkel táplálkozni. Nagyon fontos, hogy ez nem önsanyargató diéta, hanem tényleges életmódváltás. Épp ezért fér bele az, hogy néha, egyszer-egyszer megkóstoljak olyan ételt is, ami nem a legdiétásabb. Egy fél szelet kenyér vagy egy kanál hagymás tört krumpli, ennyi bűnözés bele kell, hogy férjen nagy ritkán. 

2020 áprilisában, és a Drága családom egyik októberi adásában.
2020 áprilisában, és a Drága családom egyik októberi adásában.
Fotó: Facebook/Drága családom - Az Emilio Família

- Ilyeneket egyébként nem fogyasztunk, de néha kell egy falatnyi mozgástér. Utána még keményebben odatesszük magunkat az edzésen, vagy még egészségesebb, diétásabb fogást választunk. Az étkezéseink legjavát mindig a könnyed, egészséges ételek teszik most már ki, és a mozgást sem hanyagoljuk - mesélte az énekes a Drága családomban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel a Sláger TV-n látható műsorban főznek, és sok helyen étellel kínálják őket, sokan meg is gyanúsították a házaspárt, hogy az életmódváltásuk csak szemfényvesztés.

- Elég egy megpakolt tányér előttünk, és vannak, akik máris azt hiszik, hogy azt mind meg is ettük, pedig szó sincs róla! Ilyenkor is kőkeményen megy a diéta, ha kóstolunk, akkor is csak egy falatot. Köretet legtöbbször nem is eszünk, ha mégis, akkor is salátát választunk.

Emilio és Tina 2020 októberében és novemberében. Nemcsak az énekes fogyott le, felesége is jóval vékonyabb lett az elmúlt hónapokban.
Emilio és Tina 2020 októberében és novemberében. Nemcsak az énekes fogyott le, felesége is jóval vékonyabb lett az elmúlt hónapokban.
Fotó: Facebook/Drága családom - Az Emilio Família

- Nincs krumpli, kenyér és édesség sem! Ahogy varázslat sem, kevesebbet eszünk, odafigyelünk és mozgunk - fakadt ki Bangó Margit unokája.

emilio-felesege-tina
Fotó: Sláger TV/Drága családom

Tina a fanyalgók megheccelésére a legutóbbi alkalommal csak azért is telepakolta a tányérját süteménnyel, de valójában egy falatot sem evett a cukros finomságokból.

Emilio 80 kilóra fogyott

Az énekes évekig küzdött a jojóeffektussal, de most úgy tűnik, ő jön ki győztesen a súlyfelesleggel vívott harcból: már csak 80 kg-ot nyom, és egyre jobban formásodik, ugyanis nemcsak a táplálkozásra figyel oda nagyon, hanem a rendszeres mozgást is beiktatta életébe. Képes összeállításunkban megnézheted az előtte-utána képeken, hogyan fogyott Emilio a felére. 

Ezt is szeretjük