Emilio lánya már ilyen nagy: Vivike és az énekes szája fülig ér az apa-lánya fotókon
Képeken mutatjuk Emiliót és nyolcéves kislányát, Vivikét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio mindössze 13 éves volt, amikor elkezdett érdeklődni az éneklés iránt, miután nővére dobos párja által megismerkedett a zenével. Úgy tűnik, hogy a muzikalitás örökletes a családban, ugyanis kislánya is erre a pályára készül.

Vivikét 2018. január 26-án ismerhette meg az ország, amikor szülei oldalán feltűnt a Sláger TV Drága a családom - Az Emilio Família című reality műsorban.

Emilio és kislánya, Vivike

A nyolcéves gyerkőc már most igazi YouTube-sztárnak minősül, Táncolj velem című bemutatkozó dalát több mint hárommillióan tekintették meg. Édesanyja elárulta: az énekesnő-palánta nem akar egyslágeres előadó lenni, újabb szerzeményeken töri a fejét.

- Nagyon meglepett minket, amikor Vivi közölte, hogy újabb dalötlete van. A telefonomra titokban letöltött egy applikációt, amin összerakta a zenei alapot, sőt már a szöveg egy része is összeállt a fejében - mesélte a Blikk Rúzsnak 2020 márciusában.

Édesapja Instagram-követői is imádják. Az apa-lánya páros olykor megörvendezteti őket mosolygós fotóikkal. Szerintük Vivikével nagyon hasonlítanak egymásra, és azt is megállapították, hogy a lány úgy nő, mint a gomba.

Képes összeállításunkban mutatjuk Emilio és Vivike közös Instagram-képeit.

Ezt is szeretjük