Emilio felesége bomba külsőre váltott - Tina láttán az énekes szóhoz se jutott
Bangó Margit, unokája, Emilio felesége új külsejével teljes életmódváltásba fogott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jellinek Tina teljes életmódváltásba kezdett, amihez új megjelenés is dukál. A kétgyermekes családanya megújult külsejétől szinte elakadt férje, Emilio lélegzete.

Az énekes azt mondta, Bangó Margit unokája mindig lenyűgözi, de most alig jutott szóhoz, amikor meglátta. 

Emilio: "A feleségem igazi bombanő"

Tina száműzte étrendjéből a kenyeret és a legtöbb szénhidrátot is. Így igazi kihívás számára, hogy a Sláger TV-n látható Drága családomban elkészített nyalánkságokat ne kóstolja meg. 

Tina a karanténban laza ruhákba bújt, és a frizurájára vagy a sminkjére sem fordított nagy gondot.
Tina a karanténban laza ruhákba bújt, és a frizurájára vagy a sminkjére sem fordított nagy gondot.
Fotó: Sláger TV

- Bár én lemondok ezekről a finom falatokról, a nézőket nem szeretnénk receptek nélkül hagyni. Réteges brownie, kalács, torta, csak néhány azok közül, amiket az utóbbi napokban készítettem az adásban. Egyelőre működik a dolog, bár elkészítem, de nem kóstolok. A család többi tagja is csak módjával. Szerencsére nagy a família, így azért mindig elfogy, amit készítek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mint sokan mások, az önkéntes karantén alatt ő is leginkább a kényelmes, otthoni viseletet részesítette előnyben. Most úgy érezte, ideje visszatérnie a nőies darabokhoz, emellett új frizurával lepte meg magát és a férjét. 

emilio-felesege
Fotó: Sláger TV

- Már rettentően untam a mackónacit, edzőcipőt, jó, hogy ennek az időszaknak vége. Néha már kimozdulunk, így előkerülhettek a nőiesebb ruhadarabok is. Most pedig egy nem mindennapi sminkkel és egy új frizurával is megleptem magamat. Nem mondom, hogy mindennap így fogok kinézni, de nagyon jólesett egy kis tunning, a végeredmény pedig nemcsak nekem, de Emiliónak is nagyon tetszett. 

A 43 éves énekesnek bejött a változás, alig tudott betelni a látvánnyal. Nem is fukarkodott a bókokkal. 

emilio-felesege2
Fotó: Sláger TV

- Tina mindig elvarázsol, de ezzel a frizurával és sminkkel csodásan festett. A feleségem igazi bombanő, aki nagyon elszántan kezdett most bele az életmódváltásba. Ez engem is motivál, ki kell pattintanom magam, hogy még jobban mutassunk együtt - tette hozzá Emilio.

Magyar sztárok, akik levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A közelmúltban több hazai sztárhölgy, így Vasvári Vivien, Csősz Bogi vagy Dallos Bogi is levágatta hosszú haját. Képeken mutatjuk a látványos változást. 

Ezt is szeretjük