168 kilóról 80-ra fogyott - Emilio előtte-utána fotói magukért beszélnek
Emilio nem csak az étkezési szokásain változtatott, a rendszeres mozgást is beiktatta az életébe.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio a 2000-es évek elején 168 kilót nyomott. 2008-ban gyomorgyűrű segítségével 24 kilót adott le, de a pluszkilók vissza is szaladtak rá, miután megismerkedett felségével, Tinával, egy hónap alatt 18 kilót hízott. 

Évekig küzdött a jojóeffektussal, de most úgy tűnik, ő jön ki győztesen a súlyfelesleggel vívott harcból: már csak 80 kg-ot nyom, és egyre jobban formásodik, ugyanis nemcsak a táplálkozásra figyel oda nagyon, hanem a rendszeres mozgást is beiktatta életébe. 

Emilio 80 kilóra fogyott

- Elkezdtem az edzést, és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom. Most 80 kg vagyok, nagyon rég voltam ennyi. Felidézni is alig tudom, talán van annak már húsz vagy harminc éve is! - mondta az énekes a Sláger TV-n látható Drága családomban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 44 éves sztár nemcsak a kilók számának csökkenésében látja a változást, hanem az öltözékein is, hiszen több ruhaméretnyit fogyott. 

- Rengeteg szinte új, de nagy méretű ruhadarabomtól váltam meg az utóbbi időben. Volt, amit elajándékoztam, ismerősnek, barátnak adtam. Mindig is volt egy kedvenc piros bőrkabátom, amikor megvettünk, nem fértem bele. Mondtam is Tinának, hogy ezt rakjuk el, eljön majd az ideje, amikor már nem fog oldalt szorítani. Így is lett, most már kényelmesen hordhatom.

Képes összeállításunkban megnézheted az előtte-utána képeken, hogyan fogyott Emilio a felére. 

Ezt is szeretjük