5 év után távozik a TV2 sztárja - Egyik kollégája is vele együtt búcsúzik a nézőktől

Ma este két szereplőt is utoljára láthatnak a Jóban Rosszban nézői: két központi karakter végleg búcsúzik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma este két szereplőt is utoljára láthatnak a Jóban Rosszban nézői: két központi karaktert megformáló színész is végső búcsút vett Csillagkúttól.

A TV2 napi sorozatában két történet végére is pont kerül, a Révész Milánt alakító Adányi Alex, valamint a Papp Krisztiánt megformáló Habóczki Máté is távozik.

A Jóban Rosszban két szereplője is búcsúzik

Adányi Alex öt évvel ezelőtt csatlakozott az idén januárban 16. születésnapját ünneplő Jóban Rosszban stábjához. A 28 éves színész azt mesélte, nagyon izgult, amikor először belépett a stúdió ajtaján, és hatalmas élmény volt egy olyan csapat részévé válni, akik reggeltől estig együtt vannak. 

adanyi-alex-joban-rosszban
Fotó: Super TV2

Milán megformálása izgalmas feladat volt, a fiatal fiú fotóstól kezdve maffiózóig számos szerepben kipróbálhatta magát, ahogy a karakter párkapcsolatainak alakulása is érdekes volt. 

- A nőügyek elég izgalmasnak ígérkeztek, ugyanis Milánt mindig felszedték. Sosem csajozott, mégis nem kevés barátnője volt. Ehhez képest a magánéletem teljesen máshogy alakult, hiszen a sorozatban töltött öt év alatt megtaláltam a párom, akivel össze is kötöttük az életünket - mesélte a Super TV2-nek Adányi Alex. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Papp Krisztián karaktere a történet szerint Párizsba költözik, miután Adél megcsalta, és hónapokig hazudott neki. 

haboczki-mate
Fotó: Super TV2

- Az elmúlt két év nagyon eseménydúsan telt, szerettem minden percét. Az összes kollégával nagyon szerettem forgatni, nem igazán akarnék kiemelni senkit, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy Bozsó Péter, Pikali Gerda vagy éppen Tóth Roland humora páratlan. Velük nem lehet nevetés nélkül végigcsinálni egy jelenet forgatását - árulta el Habóczki Máté. 

A Szomszédok színésznői egykor és ma

A Szomszédok az egyik leghíresebb és legnépszerűbb magyar televíziós sorozat, amely a ’80-as és ’90-es években futott a Magyar Televízióban. Sikerét mi sem bizonyítja, hogy sokszor fut az ismétlése, valamint hogy a főszereplőket sokan a mai napig sorozatbeli nevükön emlegetik, illetve szólítják meg nagy szeretettel az utcán. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői.

Ezt is szeretjük