A Barátok közt jóképű színésze végleg elbúcsúzott - Tegnap este szerepelt utoljára
Volosinovszki György csütörtök este távozott végleg az RTL Klub napi sorozatából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végleg elbúcsúzott a Barátok közttől Volosinovszki György, a jóképű színészt csütörtök este láthatták utoljára a sorozat nézői. 

- Tegnap lement az utolsó jelenetem a Barátok köztben, mint Pataki Gáspár, mint Szántó Áron távoztam a Mátyás király térről - mondta a mai Reggeliben

Volosinovszki György elbúcsúzott a Barátok közttől

- Nagyon boldog vagyok, mert megkaptam ezt a lehetőséget, amiről kilencéves korom óta álmodoztam. A nagymamámnak is nagy vágyálma volt, hogy egyszer szerepeljek a Barátok közben. Hogy ez megvalósulhatott, számomra mindennél nagyobb ajándék. 

A Szántó Áront alakító Volosinovszki Gyuri és a dublőre, aki a való életben a testvére, Volosinovszki Dániel.
A Szántó Áront alakító Volosinovszki Gyuri és a dublőre, aki a való életben a testvére, Volosinovszki Dániel.
Fotó: Facebook/Barátok közt

Rettenetes jó volt a karakter, illetve a karakterek, amiket játszhattam. Az, hogy ikertestvérként térhettem vissza, külön ajándék, ráadásul úgy, hogy az öcsémmel forgattuk ezeket a jeleneteket. Ő volt a dublőröm, és elképesztő teljesítményt nyújtott - árulta el búcsúvideójában az  Instagramon .  

A cikk az ajánló után folytatódik

A színészet mellett énekesként is egyengeti egy ideje a karrierjét, 2020 januárjában Túl jó voltál címmel jelent meg új dala, amihez Tenerifén forgatott klipet. A dal után fellépéseket is tervezett, de a koronavírus-járvány miatt ezeket törölnie kellett. 

Mivel nem szerette volna felélni a tartalékait, a tavaszi első hullám idején új munka után nézett. Mivel szinte mindenhova kerékpárral közlekedik, leszerződött egy ételszállító céghez biciklis futárnak. Mostanra viszont jól alakul a zenei pályája és az ahhoz kötődő vállalkozása. 

volosinovszki-gyorgy
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Van egy gyártócégem, klipeket forgatunk, én rendezek, illetve gyártok egy partnerrel együtt. Egy éve csinálom, és most jutott el arra a szintre, ahova szerettük volna, hogy eljusson. Egyre több megkeresésünk van. A Volo művésznéven készített A mai naptól című saját dalomhoz már a klipet mi gyártottuk - árulta el a műsorban, ahol be is mutatta a klipet. 

A műsorvezető Peller lányok nemcsak az új kliphez, hanem a születésnapjához is gratuláltak: tortával köszöntötték fel a 31. születésnapján.  

A Barátok közt alapszereplői egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt alapszereplői 22 év alatt, és a régóta látható legfontosabb karakterek.

Ezt is szeretjük