Felismered Járai Mátét szőke hajjal? Egy világsztárra hasonlít ezen a fotón
Járai Máté egy szerep kedvéért vállalta be pár évvel ezelőtt a platinaszőke hajat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, hogy egy szerepet kifejezetten egy adott színészre írnak, míg máskor előfordul, hogy egy karakter hiteles megformálásáért sokat kell hízni vagy fogyni, időnként pedig a fodrászok veszik kezelésbe az adott sztárt.

Sokszor olyan látványos az átalakulás, hogy fel sem ismerjük, kit látunk a színpadon vagy a filmvásznon.

Járai Máté szőke hajjal

Járai Máté a nyáron forgatott, El a kezekkel a papámtól című családi vígjátékban egy szakállas, torzonborz, kövér figurát alakít, és két órába telt, mire kitömték, hogy elég testesnek nézzen ki, illetve megkapta a műhajat és a szakállt.

A 42 éves színész az Instagram-oldalára most egy olyan képet tett ki, amin mindössze annyi a változás, hogy simára borotvált arccal és platinaszőke tincsekkel látható, mégis alig ismerni fel. Az egyik kommentre válaszolva azt is elárulta, hogy már jó pár éves felvételről van szó. A legtöbben azt írták, úgy néz ki, mint Sting, amikor még a The Police együttesben énekelt, de hasonlították más világsztárokhoz is.

"Hirtelen azt hittem, a Scooter megint itt koncertezik!"

"Sting a Dűnében keresztezve Ralph Fiennes-szal... szép ember!"

"Azt hittem, indultál a Kefir hasonmásversenyen! Viccet félretéve, ez is jól áll!" 

"Tiszta Grindelwald a Legendás állatok és megfigyelésük című filmből!"

"Mint Bruce Willis A Sakál című filmben!"

A hozzászólók szerint nagyon menő, neki még ez a haj is jól áll, de alig lehet felismerni, és a legtöbben kérik vissza a borostát.

A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakított négy évadon át. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence lett. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest a hétköznapokban Molnár Áron.

Ezt is szeretjük