Felismered Xantus Barbarát? Az 53 éves színésznőt így elcsúfították a Drága örökösökben
Az ötven fölött is gyönyörű színésznő, Xantus Barbara a szerepe kedvéért látható tőle szokatlan külsővel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem ritka, hogy gyönyörű színésznők arcát egy szerep kedvéért a maszkmesterek úgy elcsúfítják, hogy a végeredményt látva sokan fel sem ismerik őket. 

Xantus Barbara az RTL Klub Drága örökösök című sorozatában alakult át úgy, hogy akik nem követték nyomon minden részben Ökörapáti lakóinak életét, elsőre talán nem is tudják, kit látnak a képernyőn.  

Xantus Barbara átalakulása a Drága örökösökben

Ibolyát, Gazsi (Borbiczki Ferenc) és Babika (Borbás Gabi) lányát, Józsi (Varga Balázs) anyját alakítja, aki Thaiföldön börtönbe került.

xantus-barbara
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök, Facebook/Xantus Barbara

A harmadik évad végén anyja és fia meglátogatták a rácsok mögött, a negyedik évadban pedig már a tárgyaláson láthatjuk viszont. 

Az 53 éves sztárt maszkmester is kezelésbe vette, hogy hitelesen nézzen ki úgy, mint a világ egyik legrosszabb börtönében sínylődött nő. 

Xantus Barbarát a színházba járó közönség gyönyörű nőként láthatja. A Turay Ida Színház társulat tagjaként a teátrum A férfiak a fejükre estek! című darabjában azt is megmutatja, hogy ötven fölött is fantasztikusan formában van. 

Tóth Enikő, A mi kis falunk Zömbiknéje

A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvan fölött is gyönyörű nő. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki valójában, és azt is láthatod, mennyire hasonlít Julia Robertsre, akinek ő az állandó magyar hangja. 

Ezt is szeretjük