Járai Máté lett a Reggeli új műsorvezetője – A színész veszi át Kiss Ramóna helyét
Járai Máté az RTL Klub Reggeli című műsorának új műsorvezetője.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté két jó hírt is közölt az RTL Klub reggeli műsorának utolsó mai vendégeként: bár szagokat még mindig nem érez, túl van a koronavírusos megbetegedésen, emellett örömmel jelentheti be, hogy csatlakozik a Reggeli stábjához.

- Decembertől a csapathoz fogok tartozni, és én is önöket fogom köszönteni a Reggeliben – közölte a színész.

Járai Máté a Reggeli új műsorvezetője

Kiss Ramóna nagy meglepetést okozott mindenkinek, amikor szeptember 13-én váratlanul felbukkant a TV2 Sztárban Sztár című műsorában, és bejelentette, ő lesz Stohl András oldalán a Dancing with the Stars női műsorvezetője. 16 éven át játszott az RTL Klub Barátok közt című sorozatában, majd amikor úgy érezte, nem találja a helyét, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát az X-Faktorban és a Reggeliben.

jarai-mate
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klubtól való távozása után két hónappal kiderült, a Reggeli csapatát egy színművész fogja erősíteni. Járai Mátét a csatorna nézői a Nyerő Páros idei évadában ismerhették meg feleségével, Járai Kírával együtt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattak fel, és a műsor hatalmas népszerűséget hozott számukra. Azoknak, akik megszerették a 42 éves sztárt, jó hír, hogy decembertől a Reggeli műsorvezetőjeként is láthatják.

A színész a ma reggeli adásban azt is elárulta, hogy Kírával szerepelni fognak Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában is. Az előző adásokat szándékosan nem nézték meg, de Peller Annát és Mariannt nem tudták kihagyni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Járai Máté azt mondta, fogalma sincs, hogy fogja bírni a korai kelést, és nagyon izgulós típus, ilyenkor pörög ezerrel. Hogy milyen érzés a Reggeli műsorvezetőjeként a kamerák előtt ülni, azt rögtön ki is próbálhatta: ő mondta el az adás végén, kik lesznek a pénteki adás vendégei.

jarai-mate-felesege
Fotó: RTL Klub

- Rengeteg szerepet eljátszottam már, amik rendkívül széles skálán mozogtak. Ugyanakkor mindig is nagy álmom volt, és titkon vágytam rá, hogy talán egyszer lehetőségem lesz kipróbálni a műsorvezetést is. Nagyon izgulok az első adás miatt, igazi kihívás lesz, így előtte nem valószínű, hogy le tudom majd hunyni a szememet, nehogy elaludjak! - vallotta be a Jászai Mari-díjas színész a csatorna közleményében.

Járai Máté és felsége, Kíra

25 éve ismerik egymást, a gimnáziumban osztálytársak voltak, barátságukból később szerelem szövődött. A színész az Instagram-oldalán megosztott egy 1997-ben készült videórészletet, amin ő és Kíra is láthatóak 19 éves korukban.

Ezt is szeretjük