Járai Máténak és feleségének 21 év után ezért nem született gyereke
Járai Máté elárulta, Kírával miért nincs gyermekük, és miért elképzelhető, hogy a jövőben sem vállalnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Mátét a tévénézők a VIASAT3 200 első randi című sorozatában ismerték meg, de szerepelt A mi kis falunkban vagy a júliusban bemutatott Pesti balhé című vígjátékban is, ugyanakkor a robbanásszerű, országos ismertséget a 2020. szeptember 21-én indult Nyerő Páros hozta meg számára. 

Az RTL Klub reality vetélkedőjében feleségével, Kírával azzal tűntek ki, hogy konfliktushelyzetben is vállalják a véleményüket, és saját magukról is kendőzetlen őszinteséggel beszélnek. Itt nyilatkoztak arról is, hogy nyitott házasságban élnek

Járai Máté és felesége ezért nem vállalt gyereket

Most a Story magazinnak vallottak arról, hogy miért nem vállaltak még gyereket, és miért gondolják úgy, elképzelhető, hogy soha nem lesz utódjuk. 

jarai-mate-felesege-kira2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A Nyerő Páros negyedik évadának indulásakor volt a 16. házassági évfordulójuk, de ők inkább február elsejét ünneplik, amikor 21 évvel ezelőtt összejöttek. Gimnáziumi osztálytársak voltak, barátságukból később szerelem szövődött. A színész 2010-től a Győri Nemzeti Színház tagja, de Budán élnek egy nagy lakásban, ahol gyermekszoba is elférne, még sincs. 

- Egykor úgy gondoltuk, hogy a felnőtteknek van lakásuk, autójuk, karrierjük, gyerekük. Nagyjából ilyen sorrendben. Az előzőek megvannak, de ma úgy véljük,

gyerekeik azoknak a felnőtteknek vannak, akik úgy érzik, hogy ezzel teljesedik ki a kapcsolatuk.

Egy gyerek nem feltétele a kapcsolatnak, hanem a lehetősége, és nem biztos, hogy mi élni fogunk ezzel a lehetőséggel - mesélte a Jászai Mari-díjas művész a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindketten szeretnek szabadok lenni, és minél kevesebb a felelősség, annál szabadabban élhetnek, egy gyerek viszont élethosszig tartó felelősséggel jár. Persze azt is tudja, hogy a gyerekvállalással sok öröm is jár, ő is ellágyul a gyerekfotók láttán, amin az apjára mosolyog egy kislány, vagy apa és fia bicikliznek. 

- De tudom, hogy a mosoly mögött milyen sok munka, feladat van, és a mosoly rejtheti azt is, hogy a családbővítés megváltoztatta a szülők kapcsolatát, akár el is rontotta. Ismerünk erre is példát.

jarai-mate-felesege-kira
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Csak azért, mert mindketten 42 évesek, nem szeretne gyermeket vállalni még akkor sem, ha döntését később megbánhatja. 

- Sokan figyelmeztettek minket, hogy kifutunk az időből. Tudjuk. De ettől még nem biztos, hogy apa leszek, és félek is attól, hogy egyszer ezt megbánom.

Sebestyén Balázs felesége

A Nyerő Páros műsorvezetője és Viki 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009. október 18-án, a második, Noel 2014. december 18-án született. Idén ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük