Járai Mátét tuti nem ismered fel 19 évesen - Így nézett ki ő és Kíra 23 évvel ezelőtt
Járai Máté és felesége, Kíra így néztek ki a gimnáziumban két évvel azelőtt, hogy összejöttek egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté 2014-ben kapott Jászai Mari-díjat. Bár már ekkor is feltűnt a Hacktion és a Fapad című sorozatokban, majd a Tömény történelemben és A mi kis falunkban is, a nagy áttörést a 2018-ban elstartolt 200 első randi hozat meg számára. A VIASAT3 sorozatában ő alakította Tolnai Bencét. 

A Nyerő Páros című reality vetélkedőben a feleségével, Kírával szerepel, az RTL Klub sztárpáros műsora pedig minden eddiginél szélesebb körű ismertséget és népszerűséget hozott a színész számára. 

Járai Máté és felsége, Kíra

25 éve ismerik egymást, a gimnáziumban osztálytársak voltak, barátságukból később szerelem szövődött. Járai Máté az Instagram-oldalán megosztott egy 1997-ben készült videórészletet, amin ő és Kíra is láthatóak 19 éves korukban. 

"Járai Máté, hú, tiszta Ethan Hawke vagy ezen a videón. Szerintem majdnem pont ugyanígy nézett ki a Holt költők társasága című filmben. Van szándékosság benne vagy csak én képzelgek? Végülis 90-es a film, ez 97-ben készült, bármi lehet"- kérdezte egy kommentelő. 

"Akkoriban sokan mondták, meg Robert Sean Leonardot is..." - válaszolta a 42 éves sztár. 

Ethan Hawke és Robert Sean Leonard az 1989-ben készült Holt költők társasága című filmben.
Ethan Hawke és Robert Sean Leonard az 1989-ben készült Holt költők társasága című filmben.

A hozzászólók közül sokan írták, hogy régen is és ma is nagyon cukik együtt, és hogy ők a kedvenceik a Nyerő Párosban. 

"Kíra nem sokat változott, de a Mátét nem ismertem volna meg! Köszi, hogy megmutattátok a múltat."

A cikk az ajánló után folytatódik

"Elképesztő... Azok a régi szép idők. Egymásnak lettetek teremtve.. Nagyon jó, hogy feltetted. Kíra tényleg gyönyörű!"

"De jó! Kírának de jól állt az a haj!"

jarai-mate-kira
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Járai Máté és Kíra a Nyerő Páros negyedik évadának indulásakor ünnepelhették volna a 16. házassági évfordulójukat, de ők inkább február elsejéről emlékeznek meg, amikor 1999-ben, 21 évvel ezelőtt összejöttek. 21 éve alkotnak egy párt, de gyermeket nem vállaltak, és elképzelhető, hogy a jövőben sem teszik. Erről is olyan őszintén beszéltek, mint a műsorban arról, hogy nyitott házasságban élnek.

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

A fiatal sztárpár az összeköltözésre már első hivatalos randijuk előtt sort kerített, mivel egy stábbuli után aludtak először együtt az énekesnő lakásában, és azóta is együtt élnek. Mindennapjaikat a legnagyobb összhang jellemzi, az sem vita tárgya, hogyan rendezzék be a szerelmi fészket, ugyanis nagyon hasonló a stílusuk.

Ezt is szeretjük