Czutor Zolinak nem örültek a 20 évvel fiatalabb Zsanett szülei - Apósa alaposan letesztelte
Czutor Zoli és Zsanett kapcsolatát eleinte nem támogatták a lány szülei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zoli és felesége, Zsanett a Nyerő Páros negyedik évadában beszélt arról először, hogy házasságuk válságba került, sok pénzt kifizettek párterápiára, mire rendbe tudták hozni a kapcsolatukat. 

A Belmondo zenekar 51 éves frontembere nem először küzdött meg a kapcsolatukért, a megismerkedésük után is harcolnia kellett párjáért, annak szülei ugyanis nem örültek, hogy lányuk egy húsz évvel idősebb férfiba szeretett bele - árulták el a Best magazinnak

Czutor Zoli felesége 20 évvel fiatalabb

Czutor-Kilián Zsanett mindössze húszéves volt, amikor a Veszprémi Egyetemi Napokon belépőket osztott, és miután meglátta a zenekari buszból kiszálló énekest, odament hozzá, hogy személyesen tegye fel a karszalagot csuklójára. 

czutor-zoli-felesege
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Persze leejtettem a karszalagot, amiért egyszerre hajoltunk le. Úgy koccant össze a fejünk, ahogy az a szirupos romantikus filmekben szokott… A barátnőm újságíró, interjút kellett csinálnia Zolival. Mondtam neki, hogy mindent tudjon meg róla, amire egy lány olyankor szokott kíváncsi lenni, amikor bejön neki egy pasi - mesélte Zsanett a hetilapnak. 

Az érdeklődés kölcsönös volt, Czutor Zoli a Nyerő Párosban azt mondta, amikor meglátta, a belépőjéért ment, a világ legszebb nője nézett vissza rá. A Facebookon bejelölték egymást, és elkezdtek chatelni. A lány aggódott, hogy csak egy strigula lesz a zenész számára, de az énekes is teljesen belehabarodott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Pár hónap után, 2010. augusztus 8-án összeköltöztek, Czutor Zoli pedig október 23-án meg is kérte kedvese kezét. Ahhoz, hogy az eljegyzést boldog esküvő kövesse, Zsanett szüleit is meg kellett nyernie magának, akik eleinte nem támogatták a kapcsolatot. 

- Anyu és Zoli között három hét a korkülönbség, Zoli legidősebb gyerekénél pedig három évvel vagyok idősebb… A magas rangú katonatiszt apukám épp akkor jött vissza Afganisztánból - Kabulban volt bázisparancsnok -, meghívott három napra magához minket. Alaposan kifaggatta Zolit, hasonló teszteknek vetette alá, mint az Apádra ütök filmben Robert De Niro Ben Stillert. Még fekvőtámasz- és whiskyivó versenyen is helyt kellett állnia - osztotta meg az olvasókkal Zsanett. 

Végül az édesapa az áldását adta, így az összeköltözésük után napra pontosan egy évvel, 2011. augusztus 8-án összeházasodtak. Napra pontosan kilenc hónap múlva megszületett Simon, majd 2016-ban Miksa.

Sebestyén Balázs felesége

A Nyerő Páros műsorvezetője és Viki 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009. október 18-án, a második, Noel 2014. december 18-án született. Idén ünnepelték a 11. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük