Járai Máté sírva borult Rácz Jenő nyakába: szívszorító volt búcsúja A Konyhafőnök VIP-tól

Járai Máté a negyedik helyen esett ki A Konyhafőnök VIP-ból, Rácz Jenőtől sírva búcsúzott.

jarai-mate-racz-jeno-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté könnyek között búcsúzott szerda este A Konyhafőnök VIP-ból, így Dobos Evelin és Kardos Eszter, illetve Ripli Zsuzsi került a TOP3-ba. 

Az előbbiek Rácz Jenő piros kötényes játékosai, míg utóbbi kék kötényével Sárközi Ákos utolsó megmaradt versenyzője. 

Járai Máté és Rácz Jenő

Járai Máté számára a negyedik helynél is fontosabb volt azonban, hogy az RTL gasztrovetélkedőjében Rácz Jenővel rendezni tudták a nézeteltérésüket. A 2020-as Nyerő Páros óta ugyanis nem szívelték egymást, a séf nem is volt hajlandó a Reggeliben szerepelni, amikor Járai Máté volt az adott nap műsorvezetője. 

jarai-mate
Fotó: RTL/Tulok András

- Máté, remélem, hogy ezek örömkönnyek, és boldog vagy! Én nagyon boldog vagyok, mert szerintem falakat tudtunk ledönteni magunk előtt - és nemcsak a versenyben, hanem személyes okokból is. Ez egy kemény verseny volt, de nagyon szépen helytálltál. Számomra te nem a negyedik vagy, hanem a TOP3-ban vagy a piros csapatban - búcsúzott kiesett versenyzőjétől Rácz Jenő, akinek a szavai hallatán Járai Máténak eleredt a könnye.  

- Nagyon köszönöm! És csak egy kérdés: hogyha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz? - kérdezte el-elcsukló hangon Járai. 

konyhafonok-vip-top3
Fotó: RTL/Tulok András

A válasz az volt: „Ott leszek!” Rácz Jenő odament játékosához, és megölelte, Járai Máté pedig sírva borult a séf nyakába. A galériáról Kardos Eszter, Ripli Zsuzsi és Dobos Evelin is meghatódva nézte a jelenetet, ahogy Sárközi Ákos és Fördős Zé is - és vélhetően a képernyő előtt ülő nézők is. 

jarai-mate-racz-jeno1
Fotó: RTL/Tulok András

- Azt hiszem, nagyon meg kellett dolgoznom ezért a baráti ölelésért a végén. De szerintem Jenő is legyőzte önmagát abból a szempontból, hogy egyáltalán esélyt adott nekem, és úgy gondolta, borítsunk fátylat a múltra. Ez egy csodálatos utazás volt. (…) Igazából ezek nem a fájdalom könnyei, hanem sokkal inkább a meghatottságé, hogy az a konfliktus, ami volt közöttünk, már a múlté - mondta a színész-műsorvezető a kulisszák mögött. 

jarai-mate-racz-jeno2
Fotó: RTL/Tulok András

A zsűrinek megköszönte, hogy ennek az utazásnak a része lehetett, és sokkal tovább jutott, mint azt hitte. Nagyon boldog amiatt is, hogy utolsó pasiként hagyhatta el a konyhát. 

- Büszke vagyok rá, hogy itt lehettem, köszönök mindent, amit tanultam, és Jenő, neked külön nagyon örülök, mert nem titkolt cél volt, hogy a konfliktus köztünk rendeződjön, ha be merek jönni egy olyan helyre, ahol te vagy otthon, és nem én. Bármikor várlak a színházban, ha be akarsz tanulni valami számot. 60 perced lesz rá - köszönt el viccelődve, a három női versenyzőnek pedig sok sikert kívánt. 

Járai Máté a Survivor című műsorban is a negyedik helyen végzett, Szerinte mindegy, hogy túlélőshow-ban szerepel az ember, vagy főz, a lényeg, hogy önmagát tudja megugorni. 

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra igazi sportember. A sok mozgásnak meg is van az eredménye: abban a narancssárga bikiniben is tarolt, amelyet egy Duna-parti strandolás erejéig húzott magára. Akadt olyan hozzászóló, aki kerek perec kijelentette, ilyen egy igazi bombanő.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük