Járai Mátét levette az RTL Klub a képernyőről: szerződésszegés miatt nem szerepelhet
Járai Máté június 30-áig nem lesz látható az RTL Klub Reggelijében.

járai-máté-covee
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Mátét szerződésszegés miatt levette az RTL Klub a képernyőről június 30-áig. A színész-műsorvezető az Instagramon tudatta a rajongóival ennek az okait. 

Több olyan produkcióban szerepelt, amelyhez külön engedélyt kellett volna kérnie a csatornától, ráadásul ezekben olyan belsős információkat is megosztott, amelyek nem tartoznak harmadik félre.

Járai Mátét felfüggesztette az RTL Klub

Posztjában azt is leírta, komoly lecke ez a számára, hiszen munkái közül épp a Reggelit élvezi a legjobban. 

Járai Máté 2020 decemberében csatlakozott az RTL Klub Reggeli csapatához.
Járai Máté 2020 decemberében csatlakozott az RTL Klub Reggeli csapatához.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

"De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is). Csók" - fogalmazott a bejegyzésben.

Az eset Istenes Bence YouTube-műsorához köthető, amelynek Járai Máté rendszeres vendége. A május 3-ai adásban fedte fel, egyszer Rácz Jenő miatt kellett elhagynia a Reggeli stúdióját. A sztárséffel a Nyerő Párosban szerepeltek együtt, ahol konfliktus alakult ki köztük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Járai az IstenEstben elárulta, Rácz Jenő a mai napig annyira neheztel rá az ott elhangzottak miatt, hogy nem volt hajlandó hozzá beülni, amikor a Reggelibe érkezett vendégként. Először, amikor a kezébe vette az adásmenetet, és meglátta, hogy A Konyhafőnök ítésze is a másnapi vendégek között szerepel, megörült, azt hitte, hogy sikerült maguk mögött hagyni az ellentéteket.

- Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla, és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, azt mondta, akkor ő nem ül be.

Járai Máté az IstenEst május 3-ai adásában.
Járai Máté az IstenEst május 3-ai adásában.
Fotó: YouTube/IstenEst

Ezután azt is elmondta, a szerkesztők a feszült szituációt úgy oldották meg, hogy őt addig kivették a beszélgetésből. Az RTL Klub szerint azonban nem ez történt.

- Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és A Konyhafőnök témákban - egyelőre - Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel - közölte a Blikkel a csatorna kommunikációs osztálya.

Járai Kíra bikiniben

Képes összeállításunkban mutatjuk Járai Máté feleségének bikinis fotóit Thaiföldről. Járai Kíra szenzációsan festett az egzotikus környezetben.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük