Járai Kíra arckezelés előtt és után: látványos, mennyivel másképp néz ki

Járai Kíra megmutatta az arcát hialuronsavas arckezelés előtt és után.

járai-kíra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Járai Kíra bevállalta, hogy megmutatja magát arckezelés előtt és után. Járai Máté felesége hialuronsavas szálbehúzáson vett részt, annak eredményét az Instagramon prezentálta a követőinek. Korábban a botoxot már kipróbálta, de azután nem tetszett neki, amit a tükörben látott.

Az arcfiatalító eljárás az arcfelvarrás szikementes alternatívájának mondható. Szálbehúzással emelik meg a megereszkedett arcszövetet anélkül, hogy az arc eredeti tulajdonságait megváltoztatnák.

Járai Kíra arckezelés után

Járai Kíra mindezt egy videón, valamint egy képösszevágáson mutatta meg. A felvételen az látszik, ahogy a szakember végzi a folyamatot, a fotón pedig a szinkronrendező arca két közelin, először a kezelés előtt, ahogy felrajzolták rá, hova húzzák be a szálakat, majd három hét elteltével. A fotókért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

A poszt mellett leírta, az eljárás kívülről félelmetesnek tűnhet, neki kedvenc sorozata, a Londoni rémtörténetek jutott eszébe róla. Akkor sem volt teljesen nyugodt, amikor végzett az orvosi kozmetikai szalonban, olyan érzése volt, mintha egy Frankenstein-szerű teremtmény lenne.

"Bár a duzzanatok alatt már látod, hogy 10 évvel feljebb került az arcod, de még nem tudod mi fog kisülni belőle... Aztán fokozatosan megnyugszol, napról napra egyre elégedettebb vagy három hét elteltével pedig egyértelműen látod, hogy mennyivel teltebb, feszesebb, kontúrosabb ugyanakkor teljesen természetes az arcod, ráadásul a hatás az elkövetkezendő hónapokban csak fokozódni fog és másfél - két évig így is marad" - írta az Instán.

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük