Kiderült, Demcsák Zsuzsa mit változtatott az arcán: előtte-utána képeket mutatott

Demcsák Zsuzsa évek óta szemezett a különböző beavatkozásokkal, több plasztikai sebésszel konzultált, mielőtt változtatott volna magán.

demcsák-zsuzsa-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa nevét az ország az 1997-ben indult Fort Boyard - Az erőd című vetélkedőnek köszönhetően ismerte meg. Ezután számos műsorban láthattuk, éveken keresztül a Mokka háziasszonya volt, és 2021-ben is több produkcióban szerepelt: a Dancing with the Starsban versenyzőként, a Farm VIP-ban műsorvezetőként. 

A közönség mindkét show-ban elámult attól, milyen fantasztikusan néz ki: sokan az alakját dicsérték, a falatnyi ruhadarabokban, amelyeket viselt, jól látszott, sportolással és helyes étkezéssel tartja karban a testét. Férje tanácsára áttért a vegetáriánus étrendre, ennek következtében jó pár kilót fogyott.

Demcsák Zsuzsa arca ezért változott meg

A rajongók a napokban ismét bókjaikkal bombázták az Instagramon közzétett friss fotóit. Sokan azt vették észre, milyen kisimult és fiatalos a megjelenése. A tévés elárulta, nem véletlen a változás: dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult, akitől hyaluronsavas feltöltést kapott. Az előtte-utána fotóin a látvány magáért beszél.

demcsák-zsuzsa-arc
Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa

"Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam… Ezt pedig nem kis részben annak köszönhetem, hogy kikértem és elfogadtam dr. Krasznai Zsolt tanácsát. Zsolt a sokadik plasztikai sebész volt, akivel konzultáltam, mit tehetnék a karikáim ellen és persze, mit lehet tenni a gravitáció ellen" - kezdte a posztban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Igyekezett figyelmen kívül hagyni azt a külső nyomást, amely azokra nehezül, akik a tévében szerepelnek, de bevallotta, évek óta szemezett a különböző beavatkozásokkal. Nem akart botoxoltatni, nem vágyott drámai változásra, csupán azt szerette volna, hogy az arca mindig kipihentnek tűnjön. Azt mondta, mindezt azért osztotta meg a közösségi médiában, hogy nőtársainak irányt mutasson.

"Szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni."

Krasznai Zsolt felesége

Dr. Krasznai Zsolt neve sokak számára csenghet ismerősen, ő a magyar sztárok legkedveltebb plasztikai sebésze. Ám hiába veszik körbe nap mint nap gyönyörű nők, az ő szíve 17 éve csakis feleségéért, Dóráért dobog.

Ő a sztárok plasztikai sebészének gyönyörű felesége: Krasznai Zsolt 17 éve rajong érte

Krasznai Zsolt és Dóra nem csak a magánéletben, a munkában is egymásra talált.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük