Csonka András pórul járt a ráncfeltöltéssel: megszólták az arca miatt

Csonka András soha többé nem veti alá magát semmilyen kezelésnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már nem olyan meglepő, hogy vannak férfiak, akik kés alá fekszenek a kisimultabb, fiatalosabb külső érdekében. Az erősebbik nemnél sem számít ritkaságnak, hogy botoxoltassanak, vagy feltöltessék nem kívánatos ráncaikat. Hazai hírességeink között is vannak egypáran, akik nyíltan vállalják, hogy alávetették már magukat szépészeti beavatkozásoknak.

Csonka András is elárulta, hogy egyetlenegyszer feltöltette ráncait, de nagyon megbánta, hogy rávette magát a műveletre, ugyanis nem azt az eredményt kapta, amire számított.

Csonka András ráncfeltöltése

Még Várkonyi Andrea vendégeként számolt be az esetről, miután megkérdezte tőle a műsor háziasszonya, hogy volt-e valaha plasztikai műtéte.

csonka-andrás-kép
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Szerencsére a hipochondria, ami tudjuk, hogy nálam erős tényező, visszatart attól, hogy komolyabb beavatkozás alá vessem magam. Félek, mert ott vannak a híres sztárok Amerikában, például Mickey Rourke vagy Sylvester Stallone, náluk szánalmasan látszik, hiába a pénz és a szakértelem - fejtette ki véleményét a Férfi titkok Várkonyi Andinál egyik adásában.

csonka-andrás-férfi-titkok
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Egyszer volt valamelyik magazinban egy hirdetés szépészeti dolgokról, ott láttam, hogy van Magyarországon is hialuronsavas ráncfeltöltés, ami nem beavatkozás, csak pár hónapig tompít bizonyos ráncokat. Tehát nem botox.

csonka
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Jó, gondoltam, ezt kipróbálom. Gyerekkorom óta van két ránc az arcomon, amiket utálok, hát legyen. Befecskendeztek valami kis savat, rögtön a művelet után bementem az egyik törzshelyemre. A leghátsó asztaltól odakiáltottak:

Fogorvosnál voltál?

- Ugyanis annyira vékony az arcom, hogy ennyitől is látványosan felpuffadt. Akkor elhatároztam, ennek vége, soha nem plasztikáztatok.

Csonka András otthona

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul. Képes összeállításunkban beleshetsz Csonka András otthonába, és megnézheted azt is, milyen impozáns kilátásban gyönyörködhet nap mint nap. 

Ezt is szeretjük